Κλείνει το ‘Ερρικος Ντυνάν’;

29

Πολύ μεγάλη ανησυχία έχει προκαλέσει στο προσωπικό του νοσηλευτικού ιδρύματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (ΕΕΣ) “Ερρίκος Ντυνάν” ένας σύντομος διάλογος ο οποίος διαδραματίστηκε τις προηγούμενες ημέρες στη Βουλή.

Όπως το μεταφέρουν με ανακοίνωσή τους οι ίδιοι οι εργαζόμενοι του “Ερρ. Ντυνάν”, ο πρόεδρος της επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής Δημ. Κρεμαστινός ανέφερε κατά λέξη, παρουσία συνδικαλιστών του Ωνασείου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου (ΩΚΚ) και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Μιχ. Κριτσωτάκη: “Προσέξτε μην πάθετε τα ίδια με το Ντυνάν, το οποίο έκλεισε!”.

Όταν οι συνδικαλιστές του Ωνασείου ρώτησαν με απορία “Μα πώς, αφού τώρα διορίστηκε νέος πρόεδρος, εσείς το λέτε αυτό;”, ο Δημ. Κρεμαστινός απάντησε: “Ναι, αλλά με τι λεφτά θα λειτουργήσει; Την Τρίτη θα το ακούσετε”…

Β.Β.

πηγή ΑΥΓΗ 14-1-2012 http://www.avgi.gr/ArticleActionshow.action?articleID=663320


Η αναδημοσίευση της ειδησεογραφίας από εφημερίδες, έντυπα και ηλεκτρονικές σελίδες γίνεται για την ενημέρωση σε επίκαιρα ζητήματα των αναγνωστών της ιστοσελίδας μας  και δε συνεπάγεται την υϊοθέτηση των απόψεων που εκφράζονται, από την Αυτόνομη Παρέμβαση Υγειονομικών.