Και το Νοσοκομείο Άρτας σε κινητοποιήσεις

Συνέντευξη τύπου θα παραχωρήσει αύριο στις 9.30 το πρωί, στο αμφιθέατρο του Νοσοκομείου, ο Σύλλογος Εργαζομένων στο Νοσοκομείο και τα Κέντρα Υγείας Άρτας.

Ο Σύλλογος ενημερώνει παράλληλα και για τις κινητοποιήσεις που έχουν προγραμματιστεί για την Πέμπτη στο χώρο του Νοσοκομείου, με κατάληψη της Γραμματείας των εξωτερικών ιατρείων και δωρεάν πρόσβαση στους πολίτες.

Στην πρόσκληση, την οποία υπογράφουν ο πρόεδρος του Σωματείου Λεωνίδας Γεωργούσης και ο Γραμματέας Δημήτρης Χρηστάκης, αναφέρεται: «Στα πλαίσια των κινητοποιήσεων των εργαζομένων του Νοσοκομείου της Άρτας σας ενημερώνουμε ότι αύριο Πέμπτη 2-2-2012 θα γίνει κατάληψη της Γραμματείας των εξωτερικών ιατρείων από τους εργαζόμενους και θα υπάρχει δωρεάν πρόσβαση σε όλους τους πολίτες.

Οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου της Άρτας βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας για την μη καταβολή δεδουλευμένων για τα έτη 2008, 2009 και 2011 και την εφαρμογή του νέου μισθολογίου – φτωχολογίου».

πηγη http://epirusgate.blogspot.com 1-2-2012


Η αναδημοσίευση της ειδησεογραφίας από εφημερίδες, έντυπα και ηλεκτρονικές σελίδες γίνεται για την ενημέρωση σε επίκαιρα ζητήματα των αναγνωστών της ιστοσελίδας μας  και δε συνεπάγεται την υϊοθέτηση των απόψεων που εκφράζονται, από την Αυτόνομη Παρέμβαση Υγειονομικών.