Νοσοκομείο Κομοτηνής Επίσχεση εργασίας από εργαζόμενους

33

Σε επίσχεση εργασίας προχώρησαν οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου Κομοτηνής προσπαθώντας με αυτόν τον τρόπο να διασφαλίσουν οφειλόμενα 135.000 ευρώ που αφορούν νυχτερινές βάρδιες και εξαιρέσιμα και όχι τις τακτικές αποδοχές. Κάτω από αυτήν την εξέλιξη τα βραδινά και τα εξαιρέσιμα θα γίνονται από προσωπικό ασφαλείας. Οι εργαζόμενοι προχώρησαν σε αυτήν την κίνηση αφότου πέρασαν 15 ημέρες που είχαν προειδοποιήσει τη διοίκηση του νοσοκομείου.

Οι εργαζόμενοι τονίζουν σε ανακοίνωσή τους πως αναγκάστηκαν να προχωρήσουν σε αυτήν την κίνηση διότι κουράστηκαν από τις υποσχέσεις για πληρωμή που δεν τηρήθηκαν. Στην ίδια ανακοίνωση οι εργαζόμενοι σημειώνουν ότι το γεγονός αυτό, δηλαδή η μη καταβολή των συγκεκριμένων χρημάτων, παρατηρείται μόνο στο νοσοκομείο Κομοτηνής και σε κανένα άλλο νοσοκομείο της Περιφέρειας. Και αυτό τους κάνει να ανησυχούν περισσότερο. Σε κάθε περίπτωση, τονίζουν, θα κάνουν οτιδήποτε περνά από το χέρι τους ώστε να μην υπάρχει πρόβλημα στην νοσηλεία των ασθενών.

Σταμάτης Σακελλίων

πηγή Αυγή 01-2-2012

 


Η αναδημοσίευση της ειδησεογραφίας από εφημερίδες, έντυπα και ηλεκτρονικές σελίδες γίνεται για την ενημέρωση σε επίκαιρα ζητήματα των αναγνωστών της ιστοσελίδας μας  και δε συνεπάγεται την υϊοθέτηση των απόψεων που εκφράζονται, από την Αυτόνομη Παρέμβαση Υγειονομικών.

Προηγούμενο άρθροΜε «Ελευθέρας»… τα μεγάλα διαγνωστικά κέντρα
Επόμενο άρθροΚλιμάκωση των κινητοποιήσεων στο Ν Ευαγγελισμός