Σε κινητοποιήσεις και στα Νοσοκομεία Ρεθύμνου και Αγ Νικολάου Κρήτης

Οι αποφάσεις για κινητοποιήσεις σε Νοσοκομεία έρχονται μια μετά την άλλη. Δεκάδες σωματεία, όχι μόνο στην Αθήνα, μπαίνουν στις κινητοποιήσεις, αντιδρώντας στα βάρβαρα κυβερνητικά μέτρα και ειδικότερα στις τεράστιες περικοπές στις αποδοχές, μέσω του νέου μισθολογίου – φτωχολόγιου.

Στο Ρέθυμνο οι εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο πραγματοποιούν αύριο Πέμπτη 2 Φλεβάρη Στάση εργασίας, από τις 12 και μέχρι λήξης του ωραρίου για να συμμετέχουν στην κινητοποίηση που θα πραγματοποιηθεί, κατά την σύσκεψη φορέων για το νοσοκομείο Ρεθύμνου και την πρωτοβάθμια υγεία, στην Νομαρχία Ρεθύμνου.

Κινητοποίηση πραγματοποιούν και οι εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο του Αγ Νικολάου Κρήτης

Δείτε τη σχετική απόφαση του Σωματείου Εργαζομένων στο Νοσοκομείου.

 

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Προς :  Όλους τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου Αγ. Νικολάου

1/2/12

Σας ενημερώνουμε ότι το ΔΣ του Συλλόγου (κινούμενο στα πλαίσια της σχετικής πρόσκλησης της ΠΟΕΔΗΝ) έχει συγκαλέσει έκτακτη γενική συνέλευση των εργαζομένων για αύριο Πέμπτη 2/2/2012 και ώρα 09.30 π.μ. στην είσοδο του Νοσοκομείου με αποκλειστικό θέμα τις περικοπές των μισθών με το ενιαίο μισθολόγιο . Τις ώρες αυτές (09.30-11.30) θα διεκπεραιώνονται μόνο  οι επείγουσες εργασίες  και οι επείγουσες  ιατρικές, διοικητικές  και νοσηλευτικές πράξεις ώστε  το προσωπικό να μπορέσει να συμμετάσχει στη Συνέλευση.

Για το ΔΣ

Ο πρόεδρος       ο Γ. Γραμματέας

Γ. Μανουσάκης            Δ. Χαλκιαδάκης