Ηράκλειο: Επίσχεση εργασίας στα νοσοκομεία

29

Σε επίσχεση εργασίας και παράσταση διαμαρτυρίας προς την διοίκηση του Νοσοκομείου προχωρούν σήμερα οι εργαζόμενοι στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, ενώ την ίδια κινητοποίηση ακολουθούν και οι εργαζόμενοι του Βενιζελείου Νοσοκομείου, διεκδικώντας την καταβολή των δεδουλευμένων από υπερωρίες, νυχτερινά και αργίες, ένα ποσό που φτάνει τις 870.000 ευρώ.

Χθες ο διοικητής των νοσοκομειακών μονάδων του Ηρακλείου, Νίκος Κοκκίνης, με επιστολή στα σωματεία των εργαζομένων, τους διαβεβαίωσε ότι η καταβολή των δεδουλευμένων θα πραγματοποιηθεί σύντομα.

Έτσι οι εργαζόμενοι, μετά τη συνάντηση που είχαν το πρωί με τον κ. Κοκκίνη, προχώρησαν σε γενική συνέλευση όπου αποφάσισαν συνέχιση της επίσχεσης, χαρακτηρίζοντας αόριστες τις διαβεβαιώσεις του διοικητή, ζητώντας συγκεκριμένη απάντηση για το χρόνο πληρωμής τους.

πηγή ert.gr 2-2-2012


Η αναδημοσίευση της ειδησεογραφίας από εφημερίδες, έντυπα και ηλεκτρονικές σελίδες γίνεται για την ενημέρωση σε επίκαιρα ζητήματα των αναγνωστών της ιστοσελίδας μας  και δε συνεπάγεται την υϊοθέτηση των απόψεων που εκφράζονται, από την Αυτόνομη Παρέμβαση Υγειονομικών.

Προηγούμενο άρθροΣε νέες κινητοποιήσεις προχωρούν οι εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο Αγ. Νικολάου
Επόμενο άρθρο«Δεν πληρώνω» λόγω… γιατρών