Εκπληξη! – Θα μας βρίσκουν από εδώ και πέρα μπροστά τους.

Μία … ηχηρή «έκπληξη» επεφύλαξαν στο ΔΥΠΕάρχη, Πανίκο Καρατσή, οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία Αγίου Νικολάου και Νεάπολης Λασιθίου, οι οποίοι μετέβησαν έξω από τον κινηματογράφο «Δρήρος», προκειμένου να πραγματοποιήσουν παράσταση διαμαρτυρίας για τα προβλήματα στον τομέα της Δημόσιας Υγείας.

Από την πλευρά του ο ΔΥΠΕάρχης, μιλώντας στην ΕΡΑ Ηρακλείου, τόνισε ότι την Τετάρτη συζήτησε με το Σύλλογο Εργαζομένων τα προβλήματα, χαρακτηρίζοντας άστοχη τη σημερινή διαμαρτυρία, κατά τη διάρκεια της επιστημονικής ημερίδας, στην οποία, μάλιστα, δε θα παρίσταται κάποιο, υψηλά ιστάμενο, πολιτικό πρόσωπο.

Οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν, την ερχόμενη Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη ανοιχτές γενικές συνελεύσεις στην είσοδο του νοσοκομείου, και αποκλεισμό του ταμείο, στο οποίο εισπράττεται το εξέταστρο των 5 ευρώ.

Οι εργαζόμενοι στο ΠΑΓΝΗ συνεχίζουν και τη Δευτέρα την επίσχεση εργασίας, ενώ στις 11.00 σήμερα το πρωί πραγματοποίησαν παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία της 7ης ΥΠΕ.

Την ερχόμενη Τρίτη, την Τετάρτη και την Πέμπτη θα πραγματοποιήσουν ανοιχτές γενικές συνελεύσεις, ενώ την Παρασκευή – οπότε εκπνέει και η προθεσμία που ο διοικητής Νίκος Κοκκίνης έδωσε για την πληρωμή τους – οι εργαζόμενοι θα επανεξετάσουν τη στάση τους.

πηγή http://cretalive.gr 3-2-2012

 


Η αναδημοσίευση της ειδησεογραφίας από εφημερίδες, έντυπα και ηλεκτρονικές σελίδες γίνεται για την ενημέρωση σε επίκαιρα ζητήματα των αναγνωστών της ιστοσελίδας μας  και δε συνεπάγεται την υϊοθέτηση των απόψεων που εκφράζονται, από την Αυτόνομη Παρέμβαση Υγειονομικών