Νοσοκομείο Ζακίνθου Ενιαίο μισθολόγιο-φτωχολόγιο

27

Iδιωτικές εταιρίες έχουν αναλάβει τη μισθοδοσία του Νοσοκομείου, παρακρατώντας αναδρομικά όλους μαζί τους έκτακτους φόρους.

Σύμφωνα, με τον κ. Τσώλα, από την ενημέρωση του διοικητή του νοσοκομείου, προκύπτει ότι δεν υπάρχει  πρόβλημα, αλλά η γραμματέας του συλλόγου εργαζόμενων επικοινώνησε με μια από τις ιδιωτικές εταιρίες, μαθαίνοντας ότι θα υπάρξει νομοθετική ρύθμιση για το συγκεκριμένο θέμα, τόνισε όμως ότι βρισκονται σε ετοιμότητα για κάθε ενδεχόμενο.

Σχετικά με την καταβολή των εξαιρέσιμων του 2011, ο κ. Τσώλας, ανέφερε ότι υπάρχει απόφαση για πληρωμή των εργαζόμενων μόνο για το Νοέμβριο, καθώς, σύμφωνα με τον επίτροπο, δεν μπορεί να πληρωθούν, για το Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο.

Παράλληλα,ξεκινούν συνελεύσεις και συντονίζονται με τα πρωτοβάθμια σωματεία του δημοσίου, ενώ την ερχόμενη Δευτέρα, θα συναντηθούν με το διοικητή του νοσοκομείου, προκειμένου να ζητήσουν τη σίτιση στο νοσοκομείο των συναδέλφων τους που προέρχονται από άλλες περιοχές, εκτός Ζακύνθου και δεν μπορούν να επιβιώσουν και σκέφτονται να επιστρέψουν στις ιδιαίτερες πατρίδες τους.

πηγή ert.gr 3-2-2012


Η αναδημοσίευση της ειδησεογραφίας από εφημερίδες, έντυπα και ηλεκτρονικές σελίδες γίνεται για την ενημέρωση σε επίκαιρα ζητήματα των αναγνωστών της ιστοσελίδας μας  και δε συνεπάγεται την υϊοθέτηση των απόψεων που εκφράζονται, από την Αυτόνομη Παρέμβαση Υγειονομικών.