Χανιά Σε επίσχεση εργασίας από τη Δευτέρα οι εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο

Οι εργαζόμενοι του ιδρύματος πήραν την απόφαση για νέες κινητοποιήσεις κατά τη διάρκεια της τελευταίας γενικής τους συνέλευσης διαμαρτυρόμενοι για τις διαδοχικές περικοπές των μισθών τους αλλά και για τη μη καταβολή δεδουλευμένων από το 2011.

Επίσης οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου Χανίων διεκδικούν μεταξύ άλλων άμεση ένταξη των υγειονομικών στα βαρέα και ανθυγιεινά και αυξήσεις στους μισθούς, καθώς όπως λένε με τα σημερινά δεδομένα δεν μπορούν να ανταποκριθούν σε στοιχειώδεις υποχρεώσεις.

Κατά τη διάρκεια της επίσχεσης οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο θα πραγματοποιούν καθημερινά γενικές συνέλευσης προκειμένου να εκτιμούν το πως διαμορφώνεται η κατάσταση.

Σημειώνεται δε, πως για την Δευτέρα και προκειμένου να αποφευχθεί η ταλαιπωρία των ασθενών θα λειτουργήσουν τα εξωτερικά ιατρεία.

πηγή Flashnews.gr 4-2-2012Η αναδημοσίευση της ειδησεογραφίας από εφημερίδες, έντυπα και ηλεκτρονικές σελίδες γίνεται για την ενημέρωση σε επίκαιρα ζητήματα των αναγνωστών της ιστοσελίδας μας  και δε συνεπάγεται την υϊοθέτηση των απόψεων που εκφράζονται, από την Αυτόνομη Παρέμβαση Υγειονομικών