Κατάληψη των γραφείων διοίκησης στο Κ.Α.Τ.

Σε τροχιά κινητοποιήσεων βρίσκονται οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο Κ.Α.Τ. που έχουν προσωρήσει σε κατάληψη των γραφείων της Διοίκησης του νοσοκομείου.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το σωματείο εργαζομένων: «Σήμερα, Παρασκευή 10/2/12, το Σωματείο Εργαζομένων ΚΑΤ, βρίσκεται σε διαδικασία κατάληψης των γραφείων της Διοίκησης λόγω της μη πληρωμής των δεδουλευμένων (νυχτερινά, Κυριακές –αργίες) των μηνών Οκτωβρίου & Νοεμβρίου του 2011 και των δεδουλευμένων των συναδέλφων των ιδιωτικών συνεργείων.

Το Δ.Σ. του Σωματείου ομόφωνα αποφασίζει:
Τη Δευτέρα 13/2/12, ώρα 7.00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί Γενική συνέλευση με κατάληψη η οποία θα συνεχιστεί για 24 ώρες, στα χειρουργεία του Νοσοκομείου (εκτός από την αίθουσα εκτάκτων), στην οποία και θα συζητήσουμε το
πλαίσιο δράσης και τη συνέχιση των κινητοποιήσεων μας.
• Καλούμε όλους τους συναδέλφους, κάθε ειδικότητας, να στηρίξουν την κατάληψη των χειρουργείων 1ου, 2ου ορόφων και του
μικρού χειρουργείου.
• Καλούμε τη Διοίκηση να επιλύσει επιτέλους το πρόβλημα, γιατί είναι ζήτημα επιβίωσης για εμάς.
Ο Αγώνας μας, όχι μόνο δεν στρέφεται ενάντια στους ασθενείς, αλλά αντίθετα διασφαλίζει την πρόσβαση όλων στο Νοσοκομείο:
Αγωνιζόμαστε για δωρεάν και δημόσιο σύστημα υγείας με ποιοτικές υπηρεσίες για όλο το λαό και αξιοπρεπείς συνθήκες νοσηλείας και δουλειάς, που να ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες»

πηγή tsantiri.gr 10-2-2012Η αναδημοσίευση της ειδησεογραφίας από εφημερίδες, έντυπα και ηλεκτρονικές σελίδες γίνεται για την ενημέρωση σε επίκαιρα ζητήματα των αναγνωστών της ιστοσελίδας μας  και δε συνεπάγεται την υϊοθέτηση των απόψεων που εκφράζονται, από την Αυτόνομη Παρέμβαση Υγειονομικών