Ο Λαός μίλησε, έντρομη η ετοιμόρροπη και λαομίσητη συγκυβέρνηση

ΧΗΜΙΚΑ ΚΑΙ ΒΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ Μ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ – Μ.ΓΛΕΖΟΥ

Με μια πρωτοφανή λαοθάλασσα απάντησε ο λαός της Αθήνας στο κοινοβουλευτικό πραξικόπημα για να περάσει το νέο καταστροφικό μνημόνιο από τη Βουλή, μάλιστα με διαδικασίες εξπρές απαιτώντας παράλληλα μια θετική προοδευτική διέξοδο από την κρίση.

Οι δρόμοι της Αθήνας πλημμύρισαν από εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου, που διαδήλωνε ενάντια στις μνηνονιακές πολιτικές που καταστρέφουν τη χώρα και οδηγούν το λαό στη φτώχια και την εξαθλίωση.

Η σημερινή συγκέντρωση στην Αθήνα αλλά και οι μεγάλες συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα δίνουν αποστομωτική απάντηση στη μαύρη συγκυβέρνηση και το δοτό πρωθυπουργό που προκαλούν το λαό με τις βάρβαρες αντιλαϊκές αποφάσεις τους και τα κοινοβουλευτικά πραξικοπήματα.

Η Κυβέρνηση έντρομη μπροστά στη λαϊκή οργή, αξιοποιώντας της δράση προβοκατόρικων στοιχείων μετέτρεψε το Σύνταγμα σε θάλαμο αερίων με την χρήση τόνων χημικών.

 

Συγκεκριμένα την ώρα που τα ΜΑΤ έκαναν συνεχείς επιθέσεις στους διαδηλωτές, προχωρούσαν σε προσαγωγές και συλλήψεις και γέμιζαν την πλατεία αλλά και όλους τους δρόμους της Αθήνας με χημικά, προβοκατόρικα στοιχεία, για τα οποία εδώ και χρόνια η αστυνομία δεν γνωρίζει τίποτα, ανενόχλητα έκαιγαν και ρήμαζαν καταστήματα στο κέντρο της πόλης.

Δεν δίστασε αυτή η λαομίσητη Κυβέρνηση μέσω της αστυνομίας να κάνει χρήση χημικών ούτε απέναντι στα σύμβολά του λαού τον Μίκη Θεοδωράκη και τον Μανώλη Γλέζο.

Τις βαρβαρότητες της αστυνομίας και την ανεξέλεγκτη χρήση χημικών και τη δράση των προβοκατόρων κατήγγειλαν στη Βουλή οι βουλευτές της Αριστεράς.

Την ίδια ώρα που πραγματοποιούνταν οι συγκεντρώσεις δεκάδες βουλευτές από τα κόμματα της συγκυβέρνησης, μπροστά στη λαϊκή οργή και αποφασιστικότητα, δήλωναν αποφασισμένοι να καταψηφίσουν το νέο έγκλημα που σχεδιάζεται σε βάρος του Ελληνικού λαού.

Δείτε μερικές φωτογραφίες που αλιεύσαμε από το διαδίκτυο.

Αμαλίας

Πανεπιστημίου

Πανοραμική Σύνταγμα

Αργά παραμένει κόσμος

Ο Θεοδωράκης με μάσκα…