Αυτόνομη Παρέμβαση: Η τρομοκρατία δεν μας σταματά. Άμεση απελευθέρωση του Τρύφωνα Αλεξιάδη

28

Η ετοιμόρροπη Κυβέρνηση του δοτού Πρωθυπουργού και των κομμάτων που τη στηρίζουν, φαίνεται ότι μπροστά στις λαϊκές αντιδράσεις για την αντεργατική πολιτική της, χρησιμοποιεί πλέον τα τελευταία όπλα που της έχουν απομείνει. Τη βία τις συλλήψεις και την τρομοκρατία.

Η βάρβαρη επίθεση των ΜΑΤ εναντία στους διαδηλωτές υπαλλήλους του Υπ Οικονομικών και η σύλληψη και παραπομπή στα δικαστήρια του αντιπροέδρου της Ομοσπονδίας των εφοριακών και στελέχους της Αυτόνομης Παρέμβασης Τρύφωνα Αλεξιάδη, που διαμαρτύρονταν για το διαγωνισμό για τους ελεγκτές βεβαίωσης και είσπραξης, πολιτική που οδηγεί στην ιδιωτικοποίηση της εφορίας, είναι ένα ακόμα συμβάν σε αυτό τον αντιδημοκρατικό κατήφορο.

Φαίνεται πλέον καθαρά ότι η κυβέρνηση και το μαύρο μέτωπο των κομμάτων που την στηρίζουν, για να περάσει τα βάρβαρα και καταστροφικά μέτρα,  γλιστρά μέρα με τη μέρα σε πιο αντιδημοκρατικές πρακτικές, συνδικαλιστικές διώξεις και επιθέσεις σε εργατικές και λαϊκές κινητοποιήσεις.

Οι αγώνες των εργαζομένων, τα εργατικά συνδικάτα τίθενται υπό διωγμό. Ακόμα και αυτή αστική δημοκρατία φαίνεται ότι αποτελεί πλέον βάρος για την Κυβέρνηση και τους τροϊκανούς συνέταιρους της.

Απαιτούμε την άμεση απελευθέρωση του αντιπροέδρου της ΠΟΕ ΔΟΥ και στελέχους της Αυτόνομης Παρέμβασης Τρύφωνα Αλεξιάδη και την απόσυρση όλων των κατηγοριών σε βάρος του.

Προειδοποιούμε την Κυβέρνηση και τον δοτό πρωθυπουργό ότι δε θα σταματήσουμε την αντίσταση και τον αγώνα για την ανατροπή τους, όσα αντιδημοκρατικά μέτρα και αν χρησιμοποιήσουν.

Η αντεπίθεση του λαού έχει αρχίσει, οι αντιστάσεις γιγαντώνονται το εργατικό λαϊκό κίνημα θα γκρεμίσει την συγκυβέρνηση και τα μνημόνια, θα ανατρέψει τις πολιτικές που προωθούνται από της Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΔΝΤ, θα τσακίσει τους μηχανισμούς καταστολής, μια διαφορετική προοδευτική ελπιδοφόρα πορεία θα ανοίξει για τη χώρα και τους εργαζόμενους.

Προηγούμενο άρθροΚομπίνα πολλών εκατομμυρίων που βγάζει «μάτι»
Επόμενο άρθροΟι αγώνες συνεχίζονται