Κυπαρισσία: Συλλαλητήριο για το Νοσοκομείο

Συνεχίστηκαν και χθες στην Κυπαρισσία οι κινητοποιήσεις φορέων και κατοίκων της ευρύτερης περιοχής της Τριφυλίας ενάντια στο σχέδιο νόμου που προβλέπει – μεταξύ άλλων – την υποβάθμιση του τοπικού Νοσοκομείου. Οι εργαζόμενοι στο Ίδρυμα πραγματοποίησαν χθες τρίωρη στάση εργασίας. Ακολούθησε πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης με τη συμμετοχή εκπροσώπων φορέων και κατοίκων.

Σε έκτακτη συνεδρίασή του το Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας, ενέκρινε ομόφωνα ψήφισμα, με το οποίο ζητεί από την Κυβέρνηση να μην κλείσει το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας, το οποίο καθημερινά εξυπηρετεί δεκάδες ασθενείς από ολόκληρη τη Δυτική Μεσσηνία και την επαρχία Ολυμπίας του Νομού Ηλείας. Την αντίθεσή του στην υποβάθμιση ή κατάργηση του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας τόνισε χθες, στη διάρκεια συνεδρίασης του Κοινοβουλευτικού Τομέα Εργασίας του ΠΑΣΟΚ, ο βουλευτής Μεσσηνίας Δημήτρης Κουσελάς.

Συντάκτης: Γρηγόρης Πουλόπουλος

πηγή ert.gr 22-2-2012


Η αναδημοσίευση της ειδησεογραφίας από εφημερίδες, έντυπα και ηλεκτρονικές σελίδες γίνεται για την ενημέρωση σε επίκαιρα ζητήματα των αναγνωστών της ιστοσελίδας μας  και δε συνεπάγεται την υϊοθέτηση των απόψεων που εκφράζονται, από την Αυτόνομη Παρέμβαση Υγειονομικών