Επίσχεση Εργασίας στο Νοσοκομείο Κορίνθου

nos2Οι εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο Κορίνθου πήραν απόφαση να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους επιζητώντας λύσεις στα δεκάδες σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Έτσι λοιπόν από την ερχόμενη Πέμπτη ξεκινούν οι κινητοποιήσεις με επίσχεση εργασίας. Κινητοποιήσεις που θα επαναλαμβάνονται κάθε εβδομάδα . Αυτή τη φορά όμως οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο δεν θα είναι μόνοι τους. Θα έχουν συμπαραστάτες τους εργαζόμενους στην Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας την τοπική ΑΔΕΔΥ και την ΕΛΜΕ.

Αυτό αποφασίστηκε χθες το μεσημέρι στο αμφιθέατρο του Νοσοκομείου όπου πραγματοποιήθηκε συνάντηση των εργαζομένων και των συνδικαλιστών από τους φορείς που προαναφέραμε. Την ερχόμενη Πέμπτη στις 12 το μεσημέρι όλοι οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου, οι εργαζόμενοι στην Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας ,οι δάσκαλοι και οι καθηγητές θα βρίσκονται έξω από το Νοσοκομείο για να διαδηλώσουν ενάντια στα δυσβάστακτα μέτρα που επιβάλει η Τρόικα.

πηγή sfedona.gr 24-2-2012


Η αναδημοσίευση της ειδησεογραφίας από εφημερίδες, έντυπα και ηλεκτρονικές σελίδες γίνεται για την ενημέρωση σε επίκαιρα ζητήματα των αναγνωστών της ιστοσελίδας μας  και δε συνεπάγεται την υϊοθέτηση των απόψεων που εκφράζονται, από την Αυτόνομη Παρέμβαση Υγειονομικών