»Λαϊκή εξέγερση» για το ΚΥ – Νοσοκομείου Καρύστου

Εδώ και δύο περίπου ώρες βρίσκεται υπό ομηρία ο υποδιοικητής του νοσοκομείου Καρύστου, Ηλίας Πετσής, ο οποίος μάλιστα ξυλοκοπήθηκε από το συγκεντρωμένο πλήθος.

Αφορμή είναι η υποβάθμιση του ΚΥ – Νοσοκομείου Καρύστου, κατόπιν ψήφισης του νομοσχεδίου Λοβέρδου.
«Υπόγραψε τώρα την παραίτηση σου», φωνάζει το εξαγριωμένο πλήθος, που σύμφωνα με πληροφορίες ξεπερνάει τα 500 άτομα.
Ζητάνε έγγραφες διαβεβαιώσεις από τον κ. Ηλία Πετσή, επικεφαλής της διοίκησης του Νοσοκομείου, ότι το Νοσοκομείο θα παραμείνει επανδρωμένο και δεν θα υποβαθμιστεί περαιτέρω. Ταυτόχρονα, ζητάνε και την έγγραφη παραίτηση του.
Το συγκεντρωμένο πλήθος έχει προκαλέσει υλικές ζημιές στον προαύλιο και εσωτερικό χώρο, στην προσπάθεια του να εισβάλει στο γραφείο όπου βρίσκονται διοικητής και υποδιοικητής. Ο δήμαρχος Καρύστου, κ. Νικόλαος Μανώλης, και τα περισσότερα μέλη της δημοτικής αρχής, μαζί με γιατρούς και παραγωγικούς φορείς της περιοχής, προσπαθούν να ηρεμήσουν το πλήθος.
Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, επικοινώνησαν και με τον υπουργό Υγείας, κ. Αντρέα Λοβέρδο, για να του ζητήσουν την παραίτηση του κ. Πετσή, καθώς η κατάσταση είναι μη ελεγχόμενη.

πηγή newbeast.gr 2-3-2012Η αναδημοσίευση της ειδησεογραφίας από εφημερίδες, έντυπα και ηλεκτρονικές σελίδες γίνεται για την ενημέρωση σε επίκαιρα ζητήματα των αναγνωστών της ιστοσελίδας μας  και δε συνεπάγεται την υϊοθέτηση των απόψεων που εκφράζονται, από την Αυτόνομη Παρέμβαση Υγειονομικών