Νοσοκομείο Βέροιας: οι ασθενείς πληρώνουν τις σύριγγες για τις αιμοληψίες!

Δεν πέρασαν ούτε 2 μήνες από τα εγκαίνια των έργων βιτρίνας στο Γ.Ν. Βέροιας που είχε “διατυμπανίσει” η διοίκηση του ιδρύματος και σήμερα συνέβη και αυτό : οι ασθενείς “κλήθηκαν” να πληρώσουν από την τσέπη τους τις σύριγγες για τις αιμοληψίες. Έπειτα από 2 εβδομάδες συνεχιζόμενης επαιτείας,  το προσωπικό του μικροβιολογικού τμήματος αναγκάστηκε να φέρει στο φως της δημοσιότητας τις τρομερές ελλείψεις σε βασικά υγειονομικά υλικά όπως σύριγγες, οινόπνευμα,  ουροσυλλέκτες κ.α.
Προσωρινή λύση δόθηκε έπειτα από τις προσωπικές προσπάθειες του ιατρού-διευθυντού του τμήματος και όχι από τις μέχρι τώρα άστοχες προσπάθειες της διοίκησης. Εμείς το μόνο που μπορούμε να προσμένουμε είναι σύντομα να αναλάβει μία “νέα” περισσότερο δραστήρια και αποτελεσματική διοίκηση.

πηγή Στηθοσκόπιο 2-3-2012Η αναδημοσίευση της ειδησεογραφίας από εφημερίδες, έντυπα και ηλεκτρονικές σελίδες γίνεται για την ενημέρωση σε επίκαιρα ζητήματα των αναγνωστών της ιστοσελίδας μας  και δε συνεπάγεται την υϊοθέτηση των απόψεων που εκφράζονται, από την Αυτόνομη Παρέμβαση Υγειονομικών