Διαμαρτυρία τη Δευτέρα των εργαζομένων στο Νοσοκομείο Χαλκίδας

Οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Χαλκίδας πραγματοποιούν συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Δευτέρα 12 Μαρτίου, στις 10 το πρωί, στο προαύλιο του Νοσοκομείου. Αιτία της διαμαρτυρίας είναι η τρίμηνη καταβολή των αναδρομικών του ενιαίου μισθολογίου.

Συγκεκριμένα επειδή το ενιαίο μισθολόγιο ισχύει αναδρομικά από 1ης Νοεμβρίου 2011 αλλά οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου πληρώθηκαν με τον παλιό μισθό τους μήνες Νοέμβριο, Δεκέμβριο και Ιανουάριο, τους κρατάνε τώρα το σύνολο των αναδρομικών κρατήσεων, με αποτέλεσμα να λάβουν μισθούς Φεβρουαρίου και Μαρτίου…. πετσοκομμένους.

Οι εργαζόμενοι φέρονται αποφασισμένοι να αντιδράσουν έντονα στις περικοπές αυτές και την Δευτέρα ταυτόχρονα με τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν Γενική Συνέλευση, προκειμένου να αποφασίσουν τη μορφή των κινητοποιήσεων, στις οποίες θα προχωρήσουν.  

πηγή ΓΝΩΜΗ online 10-3-2012


Η αναδημοσίευση της ειδησεογραφίας από εφημερίδες, έντυπα και ηλεκτρονικές σελίδες γίνεται για την ενημέρωση σε επίκαιρα ζητήματα των αναγνωστών της ιστοσελίδας μας  και δε συνεπάγεται την υϊοθέτηση των απόψεων που εκφράζονται, από την Αυτόνομη Παρέμβαση Υγειονομικών