Σκάνδαλο! Μαϊμού φιλολαϊκά, αντιμνημονιακά κόμματα

33

Του Σχολιαστή

Μέσα στο γενικό κλίμα των αποκαλύψεων των τελευταίων ημερών υπέπεσε στην αντίληψή μας, ένα τεράστιο σκάνδαλο με μαϊμού κόμματα που φορούν κουκούλες παραλλαγής και στοχεύουν στη λεηλασία των ψηφοφόρων.

Μετά από ενδελεχή έλεγχο που πραγματοποιήσαμε ανακαλύψαμε ότι με διάφορες τεχνικές (ριφιφί στις συνειδήσεις με στόχο την κάλπη) επιχειρούν οι αρχηγοί τους να υφαρπάξουν εκατομμύρια ψήφους (τουλάχιστον 25% σύμφωνα με εκτιμήσεις έγκυρων παρατηρητών) τάζοντας καλύτερες μέρες για την μετά μνημονίου εποχή.

Στην έρευνα συμμετείχαν οι δαιμόνιοι ρεπόρτερ της σελίδα μας που αφού άκουσαν τις ομιλίες των υποστηρικτών του μνημονίου, τις διαβεβαιώσεις για τη σωτηρία της χώρας και του λαού μας τις συνέκριναν με τα μέτρα της δανειακής σύβασης και των εφαρμοστικών νόμων και παραλίγο να πέσουν από τα σύννεφα.

Για μείωση του χρέους μας διαβεβαιώνουν, μια ντουζίνα δις μας φόρτωσαν στην πλάτη, για ανάπτυξη μιλούν, αλλά αύξηση της ανεργίας που δεν συνάδει με την ανάπτυξη προβλέπουν οι συνέταιροι τους της τρόικας, για βελτίωση των οικονομικών δεδομένων μιλούν αλλά συμφωνήσαν σε μισθούς Βουλγαρίας και Εσθονίας.

Το μεγαλύτερο σκάνδαλο μάλιστα είναι ότι οι περισσότεροι από αυτούς πλέον «φορούν κουκούλες» που έχει σαν προμετωπίδα Αντιμνημονιακό Κόμμα.

Στον κατάλογο των κουκουλοφόρων μνημονιακών κομμάτων ανακαλύψαμε στο γνωστό σε όλους μικρό κόμμα Βεν(ζ)ιζελοπασοκ, το κωλοτούμπα νου δυο, το λα(κ)ος που έσκαψε την τρύπα και έπεσε αυτό μέσα, την Δημοκρατική Ανυπαρξία και άλλα νεώτερα που περιφέρονται κατά προτίμηση στο κανάλι που «σκάει» αν δεν τα βάλει καθημερινά με τους εργαζόμενους και τους απεργούς.

Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι οι δαιμόνιοι ρεπόρτερ μας όλα αυτά τα ανακάλυψαν με την ευαίσθητη μύτη τους χωρίς τη γνωστή συμβολή των αστέρων των «μεγκά»λων καναλιών στις ειδήσεις των οκτώ, χωρίς την βοήθεια των ανεξάρτητων αρχών κατά των σκανδάλων και της διαφθοράς, των ρακι-ατζαμήδων που καθημερινά βγάζουν και ένα σκάνδαλο για να υπηρετήσουν του γενικό καλό της συγκυβέρνησης που εκπροσωπούν σήμερα οι σεβαστοί κ.κ. Παπαδήμος Βενιζέλος Σαμαράς και λοιποί πολιτικοί συγγενείς.

Μετά την μεγάλη ανακάλυψη είναι σίγουρο ότι στις βραδινές ειδήσεις στις 8 μαζί με τους τρεμάμενους ντερμπεντέρηδες τηλεοπτικούς αστέρες θα εμφανιστεί και κάποιος από τους δαιμόνιους ρεπόρτερ μας που θα συνεχίσει τις συνταρακτικές αποκαλύψεις, όπως συνήθως γίνεται από το σύνολο των αντικειμενικών ιδιωτικών τηλεοράσεων.

Μετά από όλα αυτά συνιστούμε: Προσοχή στις απομιμήσεις.