Σχεδιάζουν το »κλείσιμο» τριών κέντρων Υγείας στην Αττική

Σε ουσιαστικό κλείσιμο των Κέντρων Υγείας φαίνεται ότι προχωρά η συγκυβέρνηση στα πλαίσια των μνημονιακών πολιτικών. Η απόφαση της διοίκησης του Σισμανόγλειου Νοσοκομείου για συνεφημέρευση των Κέντρων Υγείας Σπάτων, Νέας Μάκρης και Ραφήνας που αποτελούν οργανικές μονάδες του Νοσοκομείου κινείται σε αυτή την κατεύθυνση.

Με ανακοίνωσή του το Σωματείο του Σισμανόγλειου Νοσοκομείου καταγγέλλει αυτή την απαράδεκτη απόφαση και δηλώνει την βούληση να αγωνιστεί ενάντια σε αυτές τις μεθοδεύσεις.

Σήμερα πραγματοποιήθηκε παράσταση διαμαρτυρίας στη Διοίκηση του Νοσοκομείου από το Σωματείο εργαζομένων και Δημάρχους των περιοχών στην οποία απαίτησαν την άμεση ανάκληση της απόφασης.

Η διοίκηση του Νοσοκομείου κάτω από το βάρος των αντιδράσεων δήλωσε κατ’ αρχήν την πρόθεση της να αναστειλει την συγκεκριμένη απόφαση προσωρινά και να πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση μετά το Πάσχα.

Στην ανακοίνωσή του το Σωματείο ζητά την συμπαράσταση από την ΠΟΕΔΗΝ και της ΑΔΕΔΥ στον αγώνα του για να αποκρουστούν τα σχέδια για την συρρίκνωση και κλείσιμο των Κέντρων Υγείας.

Δείτε την ανακοίνωση του Σωματείου