Το Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου Κορίνθου καταγγέλει τον κ. Κατσικόπουλο για ρουσφετολογικές μετακινήσεις

Φτάνει πια !!! Κ α τ α γ γ έ λ λ ο υ μ ε για άλλη μια φορά την προχειρότητα με την οποία αντιμετωπίζεται η κατάσταση στα Νοσοκομεία εκ μέρους αυτών που πρέπει και έχουν την ευθύνη για την σωστή λειτουργία τους.

Συγκεκριμένα πριν 2 μήνες παρά την αντίθετη γνώμη της Διοίκησης του Νοσοκομείου ο Διοικητής της Υγειονομικής Περιφέρειας μετακίνησε υπάλληλο από το πολύπαθο τμήμα διατροφής σε Νοσοκομείο της Αθήνας και μετά από παράσταση του Σωματείου μας λάβαμε την διαβεβαίωση προσωπικά από τον Διοικητή της ΔΥΠΕ, ότι δεν θα γίνει άλλη μετακίνηση υπαλλήλου από το Νοσοκομείο.

Παρόλα αυτά στις 6 Απριλίου 2012 πάλι υπέγραψε ο Διοικητής της ΔΥΠΕ άλλη μετακίνηση Νοσηλεύτριας αυτή την φορά για το Κ.Υ.Κιάτου ,υπηρεσία που είναι μάλιστα στην Διοικητική ευθύνη του Νοσοκομείου μας και πάλι χωρίς να ερωτηθεί η Διοίκηση του Νοσοκομείου.

Επιτέλους ας μας πει κάποιος σε τι εξυπηρετούν όλα αυτά .Μάλλον να μην μας πει, καταλάβαμε ότι είναι ρουσφέτια και μάλιστα προεκλογικά .Δυστυχώς παρά τα δεινά που πέρασε και περνά το κράτος και η κοινωνία μας ζουν και βασιλεύουν οι ίδιες στενές νοοτροπίες που οδήγησαν τη χώρα σε αυτά τα χάλια.

Δηλαδή τα όργανα του Νοσοκομείου (Υπηρεσιακά Συμβούλια -Διοικητικά Συμβούλια Δ/ντες κ.λ.π.) που αρνούνται μετακινήσεις και μάλιστα με σοβαρά οικογενειακά -οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα είναι αυτοί οι οποίοι δεν ενδιαφέρονται για τις ανάγκες του Νοσοκομείου ή των εργαζομένων ;;;;

Και όμως η Διοίκηση της ΔΥΠΕ χωρίς την σύμφωνη γνώμη των Υπηρεσιακών οργάνων του Νοσοκομείου έχει μετακινήσει επιλεκτικά – ρουσφετολογικά 9 υπαλλήλους και μάλιστα Νοσηλευτικό προσωπικό που όλοι γνωρίζουμε πόσο μεγάλη έλλειψη έχει το Νοσοκομείο μας .

Το Σωματείου Εργαζομένων του Γ. Νοσοκομείου Κορίνθου και όλοι όσοι παλεύουμε για να στηρίξουμε το πολύπαθο αυτό Νοσοκομείο νιώθουμε απαξιωμένοι από την Διοίκηση της ΔΥΠΕ και θέλουμε να τονίσουμε ότι δεν θα ανεχθούμε άλλο τέτοιου είδους τακτικές !!!

Γι’ αυτό ζ η τ ο ύ μ ε :

1.Την ανάκληση όλων των μετακινήσεων – αποσπάσεων που δεν έχουν την σύμφωνη γνώμη του Νοσοκομείου

2.Τον απαιτούμενο σεβασμό στα όργανα του Νοσοκομείου τα οποία και σηκώνουν τα καθημερινά βάρη .

ΤΟ Δ. Σ. ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Γ.Ν.ΚΟΡΙΝΘΟΥ


πηγή: www.sfedona.gr 11-4-2012