Ας συντονιστούμε όλοι μαζί να αποτρέψουμε τη νέα «ληστεία» από τον ΕΟΠΥΥ

Ας συντονιστούμε όλοι μαζί να αποτρέψουμε τη νέα «ληστεία» από τον ΕΟΠΥΥ θα μπορούσε να είναι το μήνυμα μιας νέας διαφήμισης.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ο ΕΟΠΥΥ προχώρα στην αγορά νέου συστήματος διαχείρισης των ραντεβού ενώ το κόστος της κλίσης θα είναι 0,90 ευρώ.

Αφού λοιπό κάθε τρεις και λίγο οι ασφαλισμένοι μένουν από φάρμακα, αφού πληρώνουν επιπλέον συμμετοχή, αφού δεν μπορούν να πάνε σε γιατρούς γιατί είναι λίγοι και τους τελειώνουν τα ραντεβού που δικαιούνται τώρα πρέπει να πληρώνουν και για τα τηλεφωνικά ραντεβού.

Βεβαίως η απάντηση που θα παίρνουν από το νέο σύστημα έχουμε την εντύπωση ότι θα είναι ραντεβού μετά από κανένα χρόνο.

Και «κλεμμένοι» και «δαρμένοι» λοιπόν όπως λέει ο Λαός.

Ας συντονιστούμε όλοι μαζί λοιπόν για να αποτρέψουμε τη νέα ληστεία από τον ΕΟΠΥΥ.

Δείτε σχετικό ρεπορτάζ για το θέμα από την ιστοσελίδα ygeianews.gr


Τα ραντεβού με τις υπηρεσίες του ΕΟΠΥΥ θα μπορούν να κλείνονται και τηλεφωνικά για τους 9.5 εκατομμύρια ασφαλισμένους αντί του ποσού των 0,90 ευρώ ανά κλήση. Το ωράριο λειτουργίας του συστήματος θα είναι από τις 7 το πρωί έως τις 7 το βράδυ και ο ασφαλισμένος θα μπορεί να κλείνει περισσότερα του ενός ραντεβού με ένα τηλεφώνημα.

Για αυτό το λόγο ο Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας προκηρύσσει διεθνή διαγωνισμό για τη λειτουργία του συστήματος διαχείρισης ζήτησης υπηρεσιών Υγείας.

Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί στις 28 Μαΐου στην έδρα της Κοινωνίας της Πληροφορίας, ενώ ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στα 13,7 εκατομμύρια ευρώ.

Το έργο αφορά τη στελέχωση θέσεων εργασίας για την παραγωγική λειτουργία της εφαρμογής του συστήματος και τη διεκπεραίωση των διαδικασιών που σχετίζονται με την εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων σε θέματα διαχείρισης της ζήτησης υπηρεσιών Υγείας.