Και με τη υπογραφή Λοβέρδου εργαζόμενοι με μπλοκάκι στα Νοσοκομεία

     Δεν σταματούν τα αντεργατικά σχέδιά τους, ούτε λίγες μέρες πριν τις εκλογές, είναι αδιόρθωτοι, είναι επικίνδυνοι. Ο Υπουργός Υγείας κ. Λοβέρδος εξέδωσε εγκύκλιο για προσλήψεις με δελτία παροχής υπηρεσιών για νοσηλευτές κοινωνικούς λειτουργούς, γιατρούς και ότι άλλο προκύψει… Εργαζόμενοι με μπλοκάκια λοιπόν κ Λοβέρδο για προσλήψεις στα Νοσοκομεία! Αυτή η πολιτική είναι επικίνδυνη για τους εργαζόμενους και τον ελληνικό λαό. Μια λύση υπάρχει. ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΩΡΑ!

Μαύρο λοιπόν σε ΠΑΣΟΚ ΝΔ και τα άλλα μνημονιακά συνεταιράκια. Και βεβαίως Μαύρο και στον μνημονιακό Υπουργό Ανδρέα Λοβέρδο Υποψήφιο στην Β’ Αθήνας με το ΠΑΣΟΚ.


Ακολουθεί η απόφαση του Υπουργού Υγείας για τις προσλήψεις με μπλοκάκια (εδώ σε pdf)

Σύμφωνα με τα οριζόμενα στο σχετικό νόμο, τα Νοσοκομεία του ΕΣΥ και τα   Κέντρα   Υγείας   νησιωτικών,   ορεινών   και   απομακρυσμένων   περιοχών μπορούν από 7-5-2012, εφόσον δεν επαρκεί το προσωπικό για την κάλυψη των αναγκών τους και με την προϋπόθεση ότι έχουν ιδίους διαθέσιμους πόρους,   να   προσλαμβάνουν   ιατρούς   παθολόγους   ή   γενικούς   ιατρούς, κοινωνικούς   λειτουργούς   και νοσηλευτές,   με   καθεστώς   έκδοσης   δελτίου απόδειξης παροχής υπηρεσιών για τις παρεχόμενες υπηρεσίες.

       Η παροχή υπηρεσιών των παραπάνω προσώπων πρέπει να γίνεται με εισήγηση της κατά περίπτωση υπάρχουσας επιστημονικής επιτροπής για το ιατρικό προσωπικό   και   το   λοιπό   επιστημονικό   προσωπικό   της   ιατρικής υπηρεσίας,   της   Δ/νσης   Νοσηλευτικής   Υπηρεσίας,   του   επιστημονικά υπεύθυνου του Κέντρου Υγείας, έγκριση του Δ.Σ. του Νοσοκομείου και τελική έγκριση από τον Διοικητή της οικείας ΥΠΕ.

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ
Α. ΛΟΒΕΡΔΟΣ