Συνεχίζουν την επίσχεση εργασίας στο Σισμανόγλειο

       Σας γνωστοποιούμε ότι κατόπιν της ομόφωνης απόφασης της Γενικής Συνέλευσης των εργαζομένων, που πραγματοποιήθηκε στις 25 Απριλίου του 2012, στο αμφιθέατρο του Νοσοκομείου μας, οι Εργαζόμενοι αποφάσισαν τη συνέχιση της Επίσχεση Εργασίας, που ξεκίνησαν από 4/4/2012, διεκδικώντας δεδουλευμένα 2 μηνών για άμεση καταβολή οφειλών, εξαιρέσιμων, νυχτερινών, αργιών και υπερωριών ( Ιανουαρίου-Φεβρουάριο 2012).

ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

           Αποφασίσαμε ομόφωνα, όλοι οι εργαζόμενοι να είμαστε άρρηκτα ενωμένοι σε αυτόν τον αγώνα και σε αυτήν τη μορφή διεκδίκησης των δεδουλευμένων μας, μιας που παραμένουμε απλήρωτοι εδώ και 2 μήνες.

Κατόπιν τούτου συνεχίζουμε την από 4/4/2012 ΕΠΙΣΧΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, η οποία θα συνεχιστεί έως της οριστικής καταβολής -κατάθεσης των οφειλών μας στην τράπεζα.

            Καλούμε την Διοίκηση του Νοσοκομείου μας, και κάθε αρμόδιο φορέα να μεριμνήσει, ώστε να προστατευθεί τις μέρες Γενικής Εφημερίας το Nοσοκομείο, δεδομένου ότι ο αριθμός των εν υπηρεσία εργαζομένων θα είναι ανεπαρκής.

            Ταυτόχρονα η Γενική Συνέλευση, μπροστά στην πολιτική λιτότητας, την κατάργηση των οργανικών θέσεων, τη συγχώνευση Νοσοκομείων, τη συρρίκνωση των Υπηρεσιών Υγείας με Κέντρα Υγείας που κλείνουν, τη δραματική έλλειψη του προσωπικού υγείας, την τραγική έλλειψη των υλικών που θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια των αρρώστων, αποφάσισε παράλληλα με την επίσχεση και τις κάτωθι ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ:

  • Τη Δευτέρα 30/4/2012, την Τετάρτη 2/5/2012 και ώρα 08.30 θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση όλων των εργαζομένων έξω από τα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία και συμβολική κατάληψη του ταμείου στη Γραμματεία των Τακτικών Ιατρείων για δύο ώρες. ΔΕ ΘΑ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΤΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΤΩΝ 5 ΕΥΡΩ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΘΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟ.
  • Τη Πέμπτη 3/5/2012 και ώρα 9.00 οι εργαζόμενοι θα συγκεντρωθούν στην Κεντρική είσοδο του Νοσοκομείου και θα προχωρήσουν σε συμβολική κατάληψη του 1ου ορόφου για 2 ώρες. (γραφεία Διοικητή, Αν. Διοικητή

 

Σε αυτόν τον ξεκάθαρα δίκαιο αγώνα μας, σας θέλουμε όλους αρωγούς και συμπαραστάτες.

Ζητάμε εκ των προτέρων την κατανόηση όλων των ασθενών μας και των πολιτών.

 

Το Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ