Νέα «κωλοτούμπα» Λοβέρδου. Ακύρωσε την διασύνδεση ΓΝΑ Γεννηματάς – ΓΝ Σωτηρίας

Έχουμε χάσει πλέον τον αριθμό από τις «κωλοτούμπες» του Υπ Υγείας! Έχει γίνει πλέον σύνηθες ο υπουργός υγείας κ. Λοβέρδος να εκδίδει συνεχώς διάφορες αποφάσεις που στη συνέχεια τις ανακαλεί. Η τελευταία η απόφαση ακύρωσης της διασύνδεσης του ΓΝΑ Γεννηματάς με το ΓΝ Σωτηρία.

Βεβαίως η απόφαση αυτή συνάντησε την σθεναρή αντίδραση των εργαζομένων και στα δύο νοσοκομεία όπως και οι αντίστοιχες που αφορούσαν ουσιαστικά συγχωνεύσεις νοσοκομείων τόσο στο κέντρο όσο και στην περιφέρεια.

 

Θα αναρωτηθεί κάποιος γιατί αυτό συνέβη μόνο για τα δύο συγκεκριμένα νοσοκομεία; Μήπως γιατί είναι μεγάλα νοσοκομεία με αρκετούς ψήφους και βρίσκονται στην εκλογική περιφέρεια της Β Αθήνας όπου εκλέγεται ο κ Λοβέρδος; Τυχαίο ότι δημοσιεύεται μια μέρα μετά τις εκλογές στο ΦΕΚ που σημαίνει ότι υπογράφηκε λίγες μέρες πριν από τις 6 Μάη;

Ανεξάρτητα από αυτό, έχει λίγο χρόνο ακόμα ο κ Λοβέρδος να ανακαλέσει το σύνολο των συγχωνεύσεων των Νοσοκομείων που οδηγούν στην συρρίκνωση και τα κλείσιμο μονάδων υγείας. Βεβαίως αυτό θα σημάνει ότι ο ίδιος θα αναγνωρίσει ότι η πολιτική που άσκησε ήταν καταστροφική πράγμα.

Σε κάθε περίπτωση ο λαός αποφάσισε ότι όλα αυτά τα μνημονιακά μέτρα θα τα πετάξει στα σκουπίδια.

Δείτε τη σχετική απόφαση του Υπουργού Υγείας εδώ