Στο »περίμενε» η ηλεκτονική συνταγογράφηση

Την ερχόμενη Δευτέρα θα τεθεί σε λειτουργία, μετά από συνεχείς αναβολές και »καταρρεύσεις» το νέο σύστημα ηλεκτρονικής συνταγογράφησης, σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου του ΕΟΠΥΥ Γεράσιμου Βουδούρη. Προς το παρόν η πλατφόρμα που βγήκε χθες στον «αέρα» »λειτουργεί» πιλοτικά και μόνο κατα περίπτωση μπορούν κάποιοι γιατροί να τυπώνουν συνταγές.

Σύμφωνα με δηλώσεις του διευθύνοντα συμβούλου της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κοινωνικής Ασφάλισης Βλάση Σφυροέρα στην εφημερίδα «Η Καθημερινή», το νέο σύστημα θα διευκολύνει τους γιατρούς, αφού θα δίνεται η δυνατότητα αντιγραφής προηγούμενης συνταγής για ασθενείς με χρόνια νοσήματα που λαμβάνουν συγκεκριμένη φαρμακευτική αγωγή.

Έχουμε τονίσει επανειλημένα ότι σε αυτή την πολιτική ηγεσία του Υπ Υγείας και την Διοίκηση του ΕΟΠΥΥ δεν μπορεί κανένας να έχει εμπιστοσύνη. Αυτοί λοιπόν που δεν έχουν αφήσει τίποτα όρθιο, αυτοί που δεν τους πιστεύει κανένας, έχουν το θράσος να επιζητούν ξανά και την ψήφο του ελληνικού λαού. Προφανως και γι αυτή την απαράδεκτη κατάσταση θα ισχυριστούν ότι φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ. Δυστυχώς δεν υπάρχει φιλότιμο να τα μαζέψουν και να φύγουν. Δεν πειράζει θα το καταλάβουν σύντομα από την ψήφο του ελληνικού λαού.