Κίνηση Προοδευτικών Φυσικοθεραπευτών: Όλοι στις εκλογές του Συλλόγου την Κυριακή 20 Μαΐου

Τη Κυριακή 20 Μαΐου, οι φυσικοθεραπευτές σε όλη την Ελλάδα ψηφίζουν για την ανάδειξη των Οργάνων Διοίκησης του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών.

Ο Π.Σ.Φ.-ΝΠΔΔ ξεκινά μια νέα πορεία. Ο κλάδος διεκδικεί και κατοχυρώνει το ρόλο του στο χώρο της υγείας.

Στη νέα εποχή του Συλλόγου απαιτείται η γνώση, η σοβαρότητα, η συνέπεια και η αγωνιστική παρουσία.

Η Κίνηση Προοδευτικών Φυσικοθεραπευτών (Κ.Π.Φ.) μια παράταξη με πολύχρονη, συνεπή και αγωνιστική παρουσία στο κλάδο, είναι παρούσα και στις πρώτες εκλογές του Π.Σ.Φ.-ΝΠΔΔ.

Στην εποχή των μνημονίων, που έχουν στο στόχαστρό τους πρώτιστα το κοινωνικό κράτος, τη πρόνοια και τη περίθαλψη, απαιτείται η σθεναρή αντίσταση του κλάδου και της κοινωνίας.

Παλεύουμε για προστασία του επαγγέλματος του φυσικοθεραπευτή, προάσπιση του εργαστηρίου φυσικοθεραπείας από το σύνολο των επιθέσεων που δέχεται (απελευθέρωση επαγγέλματος, κέντρα αποκατάστασης, αναξιοπιστία ΕΟΠΥΥ κλπ), νέες θέσεις εργασίας στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, αξιοπρεπείς αμοιβές, ένταξη του κλάδου στα βαρέα και ανθυγιεινά επαγγέλματα με χορήγηση του επιδόματος ανθυγιεινής εργασίας, σύγχρονη οργάνωση και δημοκρατική λειτουργία του Π.Σ.Φ.-ΝΠΔΔ, αγωνιστική και διεκδικητική πορεία του Συλλόγου και του κλάδου.

Η Κ.Π.Φ. ζητά την υποστήριξή σου, τη ψήφο σου, αλλά κυρίως τη αγωνιστική διάθεση και συμμετοχή σου στη δράση του συλλόγου.