Συνασπισμός: Η υγειονομική βόμβα είναι εδώ και την έχουν απασφαλίσει!!!

23

Τα καταστροφικά αποτελέσματα των μνημονιακών πολιτικών γίνονται πια φανερά και επικίνδυνα.

Ο φανατικός μνημονιακός κ. Λοβέρδος έφυγε αφήνοντας πίσω του συντρίμμια.

Καθημερινά ζούμε τα σημάδια της κατάρρευσης. Έκλεισε η παθολογική κλινική του νοσοκομείου Πτολεμαΐδας, κλείνουν τα τακτικά χειρουργεία του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, σε όλα σχεδόν τα νοσοκομεία λείπουν υλικά, αναλώσιμα, τρόφιμα και φάρμακα ακόμα και για βαρέως πάσχοντες.

Ο ΕΟΠΥΥ έχει χρεοκοπήσει πριν συμπληρώσει λίγους μήνες λειτουργίας, με μαύρη τρύπα πολλών δις, υποχρεώνοντας εκατομμύρια πολιτών να πληρώνουν από τη τσέπη τους, αφήνοντας φαρμακοποιούς και γιατρούς απλήρωτους. Τα μεγάλα κερδοσκοπικά συμφέροντα στο χώρο του φαρμάκου οργιάζουν δημιουργώντας επικίνδυνες ελλείψεις σε απαραίτητα φάρμακα.

Είναι φανερό πως αυτοί που παρίσταναν τους υπεύθυνους, έχουν διαλύσει το σύστημα υγείας και έδειξαν τεράστια ανευθυνότητα βάζοντας σε κίνδυνο ακόμα και ανθρώπινες ζωές.

Τα μνημόνια και οι πολιτικοί εκφραστές τους καταδικάστηκαν από τον Ελληνικό λαό. Μοναδική ελπίδα η ολοκλήρωση της νίκης στις 17 Ιούνη. Για μια κυβέρνηση που θα βάζει τις κοινωνικές ανάγκες πάνω από τα συμφέροντα των δανειστών.

Τμήμα Υγείας-Πρόνοιας