ΣΥΡΙΖΑ: Να μη συρρικνωθεί η λειτουργία των κέντρων Υγείας στα Σπάτα, Ραφήνα και Νέα Μάκρη.

21

Ο Δημήτρης Στρατούλης υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ στη Β’ Αθήνας συμμετείχε σήμερα σε σύσκεψη που έγινε στο Σισμανόγλειο μεταξύ επιτροπής κατοίκων της Ανατολικής Αττικής, του σωματείου των εργαζομένων στο Σισμανόγλειο και τον Αναπληρωτή Διοικητή του Νοσοκομείου κύριο Γιώργο Σμέρο.

Ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ ? ΕΚΜ εξέφρασε την αλληλεγγύη του στον αγώνα των κατοίκων για να μην συρρικνωθεί η λειτουργία των κέντρων υγείας στη Νέα Μάκρη, στα Σπάτα και στη Ραφήνα. Ζήτησε αυτά να στελεχωθούν με προσωπικό όλων των κλάδων και ειδικοτήτων πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης και να ενισχυθούν με επαρκή και σύγχρονο εξοπλισμό, ώστε να λειτουργούν όλο το 24ωρο, όπως εξάλλου προβλέπει και ο νόμος.

Τέλος τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ διεκδικεί δημόσια και δωρεάν υγεία για όλο το λαό και ότι δεν έχει κανείς δικαίωμα να αποκλείσει χιλιάδες κατοίκους του παραθαλάσσιου μετώπου της Ανατολικής Αττικής, που πολλαπλασιάζονται την θερινή περίοδο, από τις οργανωμένες δομές πρωτοβάθμιας υγείας, θέτοντας σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές.