17 Ιουνίου: Να νικήσει η ελπίδα, να νικήσει η Αριστερά

26

Μετά από δυο χρόνια καταστροφικών πολιτικών, λεηλασίας των εργατικών και κοινωνικών δικαιωμάτων αλλά και μεγάλων κοινωνικών συγκρούσεων και αγώνων, στις 17 Ιούνη δίνεται η ευκαιρία ο θυμός, η οργή, η αντίσταση να εκφραστεί και εκλογικά.

Όσοι βρεθήκαμε όλη την προηγούμενη περίοδο στους δρόμους, ενάντια στις μνημονιακές πολιτικές, όσοι γεμίσαμε τις πλατείες, όσοι πορευτήκαμε στα εργατικά συλλαλητήρια και τις απεργιακές συγκεντρώσεις γνωρίζουμε καλά ότι η 17 Ιούνη μπορεί να αποτελέσει ένα νέο σταθμό για την ανατροπή αυτών των πολιτικών.

Μια εκλογική νίκη της Αριστεράς είναι η αφετηρία και όχι ο τερματισμός του αγώνα ενάντια στις αντεργατικές πολιτικές, είναι ένα νέο σημείο εκκίνησης που μπορεί να συμβάλλει στο παραπέρα δυνάμωμα της ταξικής πάλης.

Ξέρουμε πολύ καλά ότι αν αυτό συμβεί ο δρόμος για την αποτίναξη των μνημονιακών αντεργατικών μέτρων δεν θα είναι στρωμένος με ροδοπέταλα. Ξέρουμε πολύ καλά ότι η χαραμάδα που θα ανοίξει η συγκρότηση μιας κυβέρνησης της Αριστεράς, μπορεί να μεγαλώσει, αν οι εργαζόμενοι και ο λαός πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους. Γνωρίζουμε επίσης ότι αυτός ο δρόμος θα έχει συγκρούσεις, μπορεί να έχει και πισωγυρίσματα αλλά και επελάσεις.

Όμως αυτή την ώρα η εκλογική νίκη της Αριστεράς είναι πρώτη προτεραιότητα.

Οι συντελεστές αυτής της σελίδας δεν θα κρυφτούν αυτές τις κρίσιμες ώρες. Παίρνουν θέση και καλούμε όλους τους εργαζόμενους και πρώτα από όλα τους εργαζόμενους στην Υγεία να ενισχύσουν εκλογικά την Αριστερά και ιδιαίτερα τον ΣΥΡΙΖΑ για να ανοίξει ο δρόμος για μια Κυβέρνηση της Αριστεράς. Σας καλούμε να μην επιτρέψετε το σχηματισμό μνημονιακής Κυβέρνησης από τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και πιθανόν άλλους «πρόθυμους». Τέλος να μπείτε εμπόδιο και με την ψήφο σας στη φασιστική συμμορία της «Χρυσής Αυγής», του πιο πιστού υπηρέτη του αστικού συστήματος.

Νίκη λοιπόν στην Αριστερά στις 17 Ιούνη για ένα ελπιδοφόρο αύριο για τους εργαζόμενους κι τη χώρα.