Μπαράζ κινητοποιήσεων από το Σωματείο Εργαζομένων Ν. ΕΛΠΙΣ

Η Γενική Συνέλευση των εργαζομένων που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 19-6-12, εκτίμησε ότι τα αιτήματα και τα προβλήματα των εργαζομένων της Διοικητικής υπηρεσίας που τέθηκαν προς το Δ.Σ του Νοσοκομείου παραμένουν ανεπίλυτα.

Η μέχρι τώρα συμπεριφορά της Προέδρου του Δ.Σ., με τη σκόπιμη απουσία της αντί της παρουσίας της για τη συζήτηση και την αρωγή των εργαζομένων, καταδεικνύει ότι τάσσεται εναντίον τους.

Οι εργαζόμενοι είμαστε αποφασισμένοι να μην υποχωρήσουμε στον εκβιασμό, στις αυθαίρετες και αναιτιολόγητες αποφάσεις, για την καθαίρεση και πειθαρχική δίωξη της Προϊσταμένης Οικονομικού. Δεν θα ανεχθούμε τις απειλές και ενέργειες εκφοβισμού των υπαλλήλων, προκειμένου αυτοί να εκτελέσουν παράνομες αποφάσεις.

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας για το οριστικό τέλος απαράδεκτων συμπεριφορών και ενεργειών, που αδικούν και ακυρώνουν έντιμους συναδέλφους, με ορατό αποτέλεσμα τη διάλυση των Υπηρεσιών.

Οι εργαζόμενοι με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης των εργαζομένων, συνεχίζουμε τις κινητοποιήσεις καθημερινά 9πμ έως 15μμ την Τετάρτη 20/6, Πέμπτη 21/6 και Παρασκευή 22/6-12 και επανεξέταση της περαιτέρω αντίδρασής μας με νέα Γενική Συνέλευση στις 22-6-12.

 

Διεκδικούμε την ικανοποίηση των παρακάτω αιτημάτων μας:

– την άμεση ανάκληση των Αποφάσεων του Δ.Σ για την καθαίρεση της Π.Ο.Υ και την πειθαρχική της δίωξη.

– την έγγραφη τοποθέτηση της εκτελούσας χρέη Διευθύντριας κ. Ειρ. Καριατλή -και άμεσης προϊσταμένης της διωκόμενης συναδέλφου κ. Οικονομοπούλου-, επί των όσων της καταλογίζονται, αλλά και επί των διαδικασιών που ακολουθήθηκαν για τις συμβάσεις φύλαξης και πληροφορικής υποστήριξης.

– την άμεση απομάκρυνση της κ. Αγγελίδου από τη θέση της Προέδρου Δ.Σ.

καθώς και

– Χρηματοδότηση του Νοσοκομείου για να αντιμετωπιστούν οι ελλείψεις σε προμήθειες υγειονομικού υλικού, Φάρμακα, φαγητό των ασθενών, υλικά χειρουργείων κ.α .

– Προσλήψεις προσωπικού σε όλες τις κατηγορίες που παρατηρείται έλλειψη.

– Κατάρτιση νέου Οργανισμού του Νοσοκομείου με την συμμετοχή των Υπηρεσιών-Επιστημονικών Φορέων και των Εργαζομένων..

– Άμεση πληρωμή των δεδουλευμένων ΝΥΚΤΕΡΙΝΑ-ΑΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΕΦΗΜΕΡΙΕΣ ΓΙΑΤΡΩΝ

 

Για το Δ.Σ του Σωματείου

Ο Πρόεδρος

 

Παναρέτου Λευτέρης

Η Γενική Γραμματέας

 

Αλατσάκη Λαμπρινή