Σύσκεψη σωματείων της Υγείας της Πάτρας με πρωτοβουλία του Σωματείου του Νοσοκομείου Αγ. Ανδρέα

Οι Δημόσιοι Υπάλληλοι και γενικά όλοι οι Μισθωτοί και οι Συνταξιούχοι της χώρας μας, παρά την πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση πού βιώνουμε, ακόμη μια φορά βρισκόμαστε στο Τροϊκανό και Κυβερνητικό Στόχαστρο.

   Ιδιαιτέρως εμείς οι Εργαζόμενοι στον ευαίσθητο χώρο της Υγείας, πέρα από τα προαναφερόμενα, αντιμετωπίζουμε επιπρόσθετα προβλήματα, προβλήματα πού έχουν να κάνουν με:

–    Με την μη καταβολή των δεδουλευμένων του 2011 και την πολυκαθυστερημένη και μάλιστα με περικοπές πληρωμή των Αργιών – Νυκτερινών του τρέχοντος έτους.

–    Τις μεγάλες ελλείψεις σε Προσωπικό, Ιατρούς και Υλικά.

–    Την επικίνδυνα χρονίζουσα εκκρεμότητα των Οργανισμών και τα σενάρια Συγχώνευσης Μονάδων-Υπηρεσιών και Τμημάτων, αλλά και τα νέα μέτρα των εφεδρειών και των περικοπών, σε εμάς στις Νοσοκομειακές μονάδες αλλά και γενικότερα στον ευαίσθητο χώρο της Υγείας

                                   προβλήματα πού επιβάλλουν

με την έναρξη της Νέας Συνδικαλιστικής Χρονιάς, πού σηματοδοτείται με το καθιερωμένο πλέον ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ της ΔΕΘ, ΚΟΙΝΗ ΔΡΑΣΗ και ΕΝΩΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ, στοιχεία πού προϋποθέτουν ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ δυνάμεων.

                                     Γι΄ αυτόν τον Συντονισμό

παίρνουμε την πρωτοβουλία και Καλούμε, Ολα τα Δ.Σ των Σωματείων του χώρου της Υγείας της περιοχής μας, σήμερα ΤΕΤΑΡΤΗ 29/8/12 και ώρα 10:30 πμ στην αίθουσα Συγκεντρώσεων του Νοσοκομείου ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑΣ (1ος Όροφος Ταχυρύθμου), σε ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ – ΣΥΣΚΕΨΗ, προκειμένου να συζητήσουμε τα προαναφερόμενα, να αποφασίσουμε συγκεκριμένες δράσεις και ενώνοντας τις δυνάμεις μας να συντονιστούμε για επιτυχείς και αποτελεσματικούς Αγώνες.

Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου Αγ. Ανδρέα