Νοσοκομείο Ρεθύμνου: Οι εργαζόμενοι κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους.

Συνέχιση των κινητοποιήσεων αποφάσισε ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου Ρεθύμνου αφού μέχρι σήμερα ακόμα και στα αυτονόητα, όπως η καταβολή των δεδουλευμένων, δεν έχει δοθεί καμία λύση. Ταυτόχρονα ο Σύλλογος εργαζομένων τονίζει την αντίθεσή του στα νέα αντεργατικά μέτρα που προωθούνται και δηλώνει την απόφασή του για συνέχιση των κινητοποιήσεων.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε τονίζει:

Ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου Ρεθύμνου με απόφαση της συνέλευσης 31.08.12 σε συνέχεια των κινητοποιήσεων του για την συρρίκνωση-υποβάθμιση-απαξίωση της δημόσιας υγείας, του Νοσοκομείου και των Κέντρων υγείας του νομού, προχωρεί την Τετάρτη 05.09.12 και την Παρασκευή 07.09.12 σε τρίωρες στάσεις εργασίας από 11πμ έως 3μμ.

Οι απλήρωτες υπερωρίες (νυκτερινά, αργίες) επί 7 (επτά) μήνες, η συνεχής μείωση των εισοδημάτων μας, η αβεβαιότητα των συνταξιοδοτικών ρυθμίσεων, η εφεδρεία μέσω της οποίας θα υπάρξουν απολύσεις,τα α προβλήματα στην υγειονομική ασφάλιση, η εντατικοποίηση της εργασίας εξαιτίας της μη πρόσληψης προσωπικού (ούτε καν επικουρικού και εποχικού)μας έχει φέρει σε απόγνωση.

 Περιμένοντας τις εξαγγελίες για τα νέα μέτρα οι κινητοποιήσεις θα συνεχισθούν.

 ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΩΝ ΥΓΕΙΑΣ