Νοσοκομείο Μεσολογγίου: Ήθελαν καρδιολόγο, τους έστειλαν επικουρικό παιδίατρο

38

Την πρόσληψη περίπου 400 επικουρικών  ιατρών με σύμβαση για ένα έτος, κυρίως σε νοσοκομεία της Περιφέρειας, ανακοίνωσε πριν από λίγες ημέρες το Υπουργείο Υγείας. Οι θέσεις αφορούν και το Νοσοκομείο Μεσολογγίου,προκειμένου να καλυφθούν τα σοβαρά κενά που υπάρχουν. Ωστόσο η κατανομή θέσεων δεν καλύπτει την καρδιολογική κλινική,με αποτέλεσμα τη  διαμαρτυρία των Νοσοκομειακών Ιατρών .

Η ανακοίνωση για πρόσληψη τριών  γιατρών,ενός στην ορθοπαιδική, ενός  στην παθολογική και  ενός στην παιδιατρική κλινική προκάλεσε την αντίδραση των εργαζομένων αλλά και των ιατρών στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου ,διότι -όπως ισχυρίζονται- στη λίστα των επικουρικών περιλαβάνεται παιδίατρος τη στιγμή που η παιδιατρική δεν λειτουργεί ,ενώ η πρόσληψη ενός καρδιολόγου ήταν περισσότερο αναγκαία.

Μάλιστα οι γιατροί της καρδιολογικής κλινικής υποστηρίζουν πως αυτό το είχαν επισημάνει αλλά δεν εισακούστηκαν. Για το λόγο αυτό  απέστειλαν επιστολή διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Υγείας και στους αρμόδιους τοπικούς παράγοντες την οποία παραθετουμε.


πηγή agrinionews.gr 5-9-2012

Προηγούμενο άρθροΣτοιχεία ΣΟΚ! Ένας στους τέσσερις είναι άνεργος
Επόμενο άρθροΧωρίς στεφανιαιογράφο το Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης