Σύσκεψη Υγειονομικών στην Αθήνα της Τετάρτη 19 Σεπτέμβρη στο ΕΛΠΙΣ

ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΕΝΩΤΙΚΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΕΔΗΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Αυτή την περίοδο το μέτωπο Συγκυβέρνησης – Τρόικας ξεδιπλώνει μια νέα γενικευμένη επίθεση στο σύνολο των εργασιακών και κοινωνικών δικαιωμάτων. Οι απολύσεις στο Δημόσιο είναι προ των πυλών, οι μισθοί και οι συντάξεις μπαίνουν για μια ακόμα φορά στη μέγγενη, υπηρεσίες και μονάδες στο Δημόσιο και την Υγεία είτε κλείνουν είτε ιδιωτικοποιούνται, τα δημόσια κοινωνικά αγαθά της Υγείας της Παιδείας της Πρόνοιας συρρικνώνονται, η φτώχια και η ανεργία παίρνουν εκρηκτικές διαστάσεις, ο αυταρχισμός και η καταστολή γίνονται καθεστώς. Την ίδια ώρα το Δημόσιο Σύστημα Υγείας, τα Νοσοκομεία και ο ΕΟΠΥΥ εξαιτίας των μνημονιακών πολιτικών βρίσκονται μπροστά στον κίνδυνο της κατάρρευσης.

Η ανάγκη ενός οργανωμένου πανεργατικού – παλλαϊκού αγώνα, η οργάνωση των αντιστάσεων, η ανατροπή των αντεργατικών μέτρων και των πολιτικών που τα προωθούν είναι σήμερα περισσότερο από ποτά αναγκαία.

Το Ενωτικό Ψηφοδέλτιο Ριζοσπαστικής Αριστεράς στην ΠΟΕΔΗΝ μπροστά στους αγώνες που αναπτύσσονται, πολύ περισσότερο ενόψει αυτών που θα ξεδιπλωθούν το επόμενο χρονικό διάστημα και της Γενικής Απεργίας στις 26 Σεπτέμβρη καλεί τους Υγειονομικούς της Αθήνας – Πειραιά

σε ανοικτή σύσκεψη

της Τετάρτη 19 Σεπτέμβρη

στο Αμφιθέατρο του Νοσοκομείου ΕΛΠΙΣ

στις 6 το Απόγευμα

με στόχο την πιο αποτελεσματική παρέμβαση και οργάνωση των αντιστάσεων και των αγωνιστικών κινητοποιήσεων.

 Η Πρόσκληση σε word