Εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη για τις νομικές πλευρές των επισχέσεων με ομιλητή τον κ. Μιχαήλ

Με την έναρξη των επισχέσεων στα Νοσοκομεία άρχισαν τριβές για τη νομιμότητα, το εύρος ή τη δυνατότητα των ειδικών να συμμετάσχουν, ενώ ορισμένες Διοικήσεις επιδίδονται σε όργιο πιέσεων και εκβιασμών προς ειδικούς και ειδικευόμενους.

Διαθέτουμε ως γνωστόν τις γνωμοδοτήσεις τόσο του καθηγητή Εργατικού Δικαίου στο ΑΠΘ κ. Καζάκου, όσο και του Δικηγόρου Παρ΄ Αρείω Πάγω κ. Μιχαήλ, οι οποίες παρέχουν πλήρη νομική κάλυψη και ουδείς μέχρι σήμερα αποπειράθηκε να τις αμφισβητήσει. Πλην όμως οι Διοικήσεις προσπαθούν με ψιθύρους και υπόγειους εκβιασμούς να προκαλέσουν κλίμα ανησυχίας για τη νομιμότητα της κινητοποίησης.

 

Για να εκλείψουν οι ψίθυροι και να δοθούν έγκυρες απαντήσεις η ΟΕΝΓΕ και η ΕΝΙΘ διοργανώνουν εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου με θέμα τις νομικές πλευρές των επισχέσεων και ομιλητή τον γνωστό νομικό κ. Μιχαήλ.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα τελετών του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου (κτίριο Διοίκησης) και θα ξεκινήσει στις 12.30 το μεσημέρι

 

Καλούνται να παρακολουθήσουν την εκδήλωση:

  • οι ειδικευμένοι και ειδικευόμενοι νοσοκομειακοί γιατροί απ΄ όλα τα Νοσοκομεία και ΚΥ της Θεσσαλονίκης καθώς και τα Νοσοκομεία της Μακεδονίας
  • οι εργαζόμενοι και τα εργασιακά σωματεία των Νοσοκομείων που βρίσκονται ή σκοπεύουν να προχωρήσουν σε επισχέσεις για διεκδίκηση των δεδουλευμένων

 

Ο ομιλητής θα απαντήσει σε όλα τα ερωτήματα που θα τεθούν από τους συμμετέχοντες και θ΄ ακολουθήσει συζήτηση.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και η περιοχή, εκτός από τους υπαίθριους χώρους στάθμευσης στο ΑΠΘ, διαθέτει παρκινγκ στο νέο Δημαρχείο και τη ΧΑΝΘ.

 

Αφίσα εκτυπώσιμη μπορείτε να ανακτήσετε κάνοντας κλικ εδώ

Την αφίσα μπορείτε να αναπαράγετε και να αναρτήσετε σε γραφεία, πίνακες ανακοινώσεων και να διανείμετε χέρι-χέρι στους συναδέλφους.

Συναδελφικά
Δημ. Βαρνάβας