Σωματείο ΕΚΑΒ Αθήνας: Συνεχίζουμε τον αγώνα, συμμετέχουμε στις κινητοποιήσεις

37

Συνεχίζουμε τον ΑΓΩΝΑ κατά των ΑΝΑΛΓΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ που σαρώνουν κάθε κοινωνικό και εργασιακό δικαίωμα.
Καταδικάζουμε την μετακύληση του κόστους των δαπανών υγείας, από τον ΕΟΠΠΥ στους πολίτες, καταγγέλλουμε τα νέα χαράτσια για την συνταγογράφηση 1€ και για τις εισαγωγές στα νοσοκομεία 25 €.
Στα πλαίσια της ψήφισης του προϋπολογισμού που προδιαγράφει αυτές τις πολιτικές το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ καλεί όλους τους εργαζόμενους σε ΜΑΖΙΚΗ και ΔΥΝΑΜΙΚΗ παρουσία:

1. Στο ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ που οργανώνει η ΑΔΕΔΥ-ΓΣΕΕ την ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΝΟΕΜΒΡΗ στις 5.00 μ.μ. στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ.

ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΜΕ

Δυναμικά και ανυποχώρητα κατά του προϋπολογισμού του 2013, για να μην ψηφιστούν τα μέτρα που εξοντώνουν τη ζωή μας και διαλύουν την οικονομία.

2. Στην Στάση εργασίας την ΤΡΙΤΗ 13 ΝΟΕΜΒΡΗ (από τις 12:00 έως λήξη ωραρίου) που οργανώνει η ΑΔΕΔΥ εκφράζοντας την αντίθεση μας για τις διατάξεις σχετικά με την διαδικασία της διαθεσιμότητας που περιλαμβάνονται στο πολυνομοσχέδιο, το οποίο ψηφίστηκε στη Βουλή και σε ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ στις 12:30 μ.μ. στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης (Βασ. Σοφίας 15).

3. Στην Στάση εργασίας την ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΝΟΕΜΒΡΗ (από τις 12:00 έως λήξη ωραρίου) που οργανώνει η ΑΔΕΔΥ στα πλαίσια της Πανευρωπαϊκής Ημέρας Δράσης του Συνδικαλιστικού κινήματος και σε ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ στις 12:30 μ.μ. στην πλατεία Κλαυθμώνος και πορεία στο Σύνταγμα.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος Ο Γ. Γραμματέας

Χούσος Ιωάννης Κιτσόπουλος Αλέξιος

Προηγούμενο άρθροKύριε Καρχιμάκη, η εποχή του «κατόπιν ενεργειών μου», έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί
Επόμενο άρθροΑΔΕΔΥ: Μπλοκάρουμε τις απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων