Μανιτάκης: αποφασίζουμε και διατάσουμε » Η στέλνετε στοιχεία ή προχωράμε σε απολύσεις όλων των Διοικητικών»

Εγκυκλίους που παραπέμπουν στην περίοδο της χούντας χρησιμοποιεί πλέον το μάυρο μέτωπο της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ   για να αναστείλει τους αγώνες των εργαζομένων, να σπάσει τις απεργιες και τις καταλήψεις και να πιέσει τους υπαλλήλους στις διευθύνσεις  Διοικητικού των διάφορων οργανισμών να αποστείλουν στοιχεία για τους υπαλλήλους, οι οποίοι  με βάση το αντιδημοκρατικό και αντισυνταγματικό μνημόνιο 3 τίθενται σε διαθεσιμότητα και ουσιαστικά παίρνουν φύλο πορείας για την ανεργία.

 Τι τους λέει με μια άθλια εγκύκλιο που απέστειλε σήμερα ο δήθεν διαφωνών και δήθεν αριστερός κ Μανιτάκης;

 

Ότι  αν δεν αποστείλουν τα στοιχεία, θα απολύσει  όλους τους ΙΔΑΧ Διοικητικούς υπαλλήλους ΔΕ!!

  Διαβάστε (ΚΛΙΚ ΕΔΩ):

 Συγκεκριμένα αναφέρει: «Άλλωστε, η παράλειψη  των υπηρεσιών να  αποστείλουν στοιχεία θα αποβεί σε βάρος των υπαλλήλων εκείνων  οι οποίοι θα εξαιρούντο από την εφαρμογή του νόμου, είτε επειδή εισήχθησαν στο δημόσιο με  διαγωνιστική διαδικασία ή με διαδικασίες για πρόσληψη τακτικού προσωπικού  μέσω ΑΣΕΠ,  είτε επειδή ως προς αυτούς συντρέχει προσωπικός λόγος απαλλαγής  (υπάγονται δηλ. στις προνοιακές εξαιρέσεις), δεδομένα , τα οποία  μπορούν να  εξαχθούν μόνο από τα προσωπικά μητρώα των υπαλλήλων».  

 Τις ίδιες απειλές εκτόξευσε σήμερα και η πολιτική ηγεσία του Υπ Υγείας στους εργαζόμενους του Υπουργείου, προκειμένου να σπάσει την κατάληψη και να τους υποχρεώσει να παραδώσουν τα στοιχεία μέχρι την Παρασκευή.

Η άμεση  ανατροπή αυτής της πολιτικής είναι όρος για την επιβίωση του Ελληνικού λαού

– Το κείμενο αυτο στηρίχτηκε σε αντίστοιχο κέιμενο που δημοσιέυσαν οι συνάδελφοι από την Αγωνιστκή Παρέμβαση Νοσοκομείου Πρέβεζας.