Γενική συνέλευση Νοσοκομείου Δράμας: Αλληλεγγύη και αγώνας ενάντια στις απολύσεις

35

Η Γενική Συνέλευση των μελών του Σωματείου Εργαζομένων του Γεν. Νοσοκ. Δράμας με ομόφωνη απόφασή της, καταδικάζει τις μνημονιακές πολιτικές της συγκυβέρνησης, πολιτικές που οδηγούν τους εργαζόμενους στην φτώχεια και την εξαθλίωση. Παρά τις τρομακτικές ελλείψεις σε προσωπικό, νοσηλευτικό, διοικητικό και βοηθητικό, ελλείψεις που οδηγούν σε ιδιωτικοποιήσεις τμημάτων των νοσοκομείων, προχωρούν κατόπιν των επιταγών της Τρόικα σε παραπέρα απολύσεις μέσω της αξιολόγησης και της διαθεσιμότητας. Ξεκίνησαν από τους εργαζόμενους στους ΟΤΑ Α΄και Β΄βαθμού και θα προχωρήσουν σταδιακά και στις υπόλοιπες υπηρεσίες.
Θυσιάζουν τους εργαζόμενους και τις οικογένειές τους στο βωμό των πάση θυσία ιδιωτικοποιήσεων, τους δίνουν βορά για να αυξήσουν τα κέρδη τους ακόμη περισσότερο οι ντόπιοι και ξένοι κεφαλαιοκράτες.
Η Υγεία, η Παιδεία, η κοινωνική ασφάλιση πρέπει να έχουν χαρακτήρα δημόσιο και να παρέχονται δωρεάν σε όλους τους πολίτες χωρίς εξαίρεση.
Συμπαραστεκόμαστε στον αγώνα των συναδέλφων της αυτοδιοίκησης και τους δηλώνουμε πως θα είμαστε πλάι τους όποτε μας χρειαστούν.
– ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ
– ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ
– ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ
-ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ

Προηγούμενο άρθρο30 Νοέμβρη: Επίσχεση εργασίας των ειδικευόμενων γιατρών σε όλα τα Νοσοκομεία
Επόμενο άρθροΠήραν στο κυνήγι τους τροικανούς στον Ευαγγελισμό και το Αττικό