Δοόφονική επίθεση από χρυσαυγίτες εναντίον του Δημήτρη Στρατούλη

Αγρια δολοφονική επίθεση δέχτηκε ο Δημήτρης Στρατούλης βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ,  ο οποίος για χρόνια  υπήρξε και επικεφαλής του Εργατικού τμήματος του ΣΥΡΙΖΑ και της Αυτόνονομης Παρέμβασης, από μέλη της Χρυσής Αυγής το απόγευμα της Κυριακής στο γήπεδο του ΟΑΚΑ.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δέχθηκε χτυπήματα στο κεφάλι έξω από το χώρο του Ολυμπιακού Σταδίου, στη διάρκεια ημιχρόνου ποδοσφαιρικού αγώνα. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Δ Στρατούλης είναι καλά στην υγεία του και παρά τα χτυπήματα που δέχτηκε έχει μεταβεί στο Αστυνομικό Τμήμα για να υποβάλλει μήνυση.

 Όπως καταγγέλλεται, ομάδα τριών ατόμων, μόλις αναγνώρισε τον Δ.Στρατούλη, δήλωσε ότι είναι μέλη της Χρυσής Αυγής και του είπαν: «Τώρα θα σε σκοτώσουμε».

Ο Δημήτρης Στρατούλης έλαβε τις πρώτες βοήθειες από το ιατρείο του Σταδίου και μετά την καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα πήγε στο Γενικό Κρατικό για εξετάσεις. Από τις εξετάσεις δεν προέκυψε κάτι ανησυχιτικό και στη συνέχεια αποχώρησε από το νοσοκομείο.

Ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του τονίζει: «Απαιτούμε την άμεση σύλληψη και δίωξη των δραστών. Η ανοχή απέναντι στη φασιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής οδηγεί μαθηματικά στο να θρηνήσουμε ζωές, καταλύει τη δημοκρατία. Η απάντηση πρέπει να είναι άμεση και αποφασιστική πριν είναι αργά».

Βίντεο από συνέντευξη στον ALFA