Αυτόνομη Παρέμβαση Νοσοκομείου Παπανικολάου: Άρχισε το κλείσιμο κλινικών με βάση τον νέο οργανισμό

Μετά την αποστολή του νέου συγχωνευμένου οργανισμού από την διοίκηση,έρχεται και η εφαρμογή του.
Με απόφασή του το ΔΣ του Νοσοκομείου μας σε έκτακτο θέμα, καταργεί την Β΄Καρδιολογική κλινική. Είναι η δεύτερη κλινική που κλείνει μετά την Α Χειρουργική.
Εκτιμούμε ότι δεν πρέπει να είναι περήφανοι αυτοί που με τις αποφάσεις τους θα είναι οι υπαίτιοι για την φτωχότερη περίθαλψη του λαού της πόλης μας και όχι μόνο. Εκτός αν η υπερηφάνεια τους προκύπτει από την υπακοή και τα οφέλη τους προς την τρικομματική κυβέρνηση που τους διόρισε.

Το κλείσιμο μιας κλινικής, το κλείσιμο των κρεβατιών σε ένα νοσοκομείο σημαίνει λιγότεροι πολίτες θα έχουν την δυνατότητα, θα έχουν το δικαίωμα στην περίθαλψη. Ενδεχομένως θα είμαστε εμείς, οι οικογένειές μας ή κανένας φουκαράς ανασφάλιστος (που θα τον κρύβουν οι εργαζόμενοι γιατί “απαγορεύεται” η νοσηλεία του)γιατί οι ίδιοι που παίρνουν τέτοιες αποφάσεις φυσικά ποντάρουν για τον εαυτό τους στα ιδιωτικά θεραπευτήρια.
Εμείς καταγγέλλουμε αυτές τις αποφάσεις και δηλώνουμε φανατικοί υπερασπιστές της δημόσιας και δωρεάν υγείας για όλο το λαό.
Θα στηρίζουμε και θα υποστηρίζουμε το δημόσιο χαρακτήρα της υγείας και θα μας βρίσκουν μπροστά τους όσοι τον υπονομεύουν.
Χαιρετίζουμε την αντίσταση των συναδέλφων στο Παναγία, το οποίο συμπιέζουν και διαλύουν
και δηλώνουμε ότι μαζί με τους εργαζόμενους     και τον λαό της πόλης ενωμένοι

 

θα παλέψουμε μέχρι τη νίκη.