Πέντε νέοι ενοποιημένοι οργανισμοί κατεδάφισης

Συνεχίζεται η δημοσίευση ενοποιημένων οργανισμών  για τα νοσοκομεία που συγχωνεύονται. Μετά την έκδοση των πρώτων 27 οργανισμών πριν λίγες μέρες σήμερα δημοσιευτηκαν άλλοι πέντε ενοποιημένοι οργανισμοί. Όπως έχουμε επισημάνει και σε προηγούμενα δημοσιεύματα οι οργανισμοί αυτοί είναι μνημονιακές δεσμέυσεις και είναι προφανές ότι μετά την έκδοσή τους ανοίγει ο δρόμος για καρατόμηση Νοσοκομείων.

Δείτε τους νέους πεντε ενπποιημένους οργανισμούς:

 

 

Ενοποιημένος οργανισμός του  Γενικού Νοσοκομείου Αγ. Νικολάου Κρήτης, του Γενικού Νοσοκομείου-Κ.Υ. Ιεράπετρας, του Γενικού Νοσοκομείου -Κ.Υ. Σητείας και του Γενικού Νοσοκομείου-Κ.Υ. Νεάπολης 

Ενοποιημένος οργανισμός Γενικού Νοσοκομείου Γιαννιτσών και Γενικού Νοσοκομείου Έδεσσας 

Ενοποιημένος οργανισμός Γενικού Νοσοκομείου Λιβαδειάς και Γενικού Νοσοκομείου Θήβας  

Ενοποιημένος οργανισμός Γενικού Νοσοκομείου Χαλκίδας, του Γενικού Νοσοκομείου –Κ.Υ. Καρύστου και του   Γενικού Νοσοκομείου –Κ.Υ. Κύμης 

 

Δείτε επίσης τους οργανισμούς που δημοσιευτηκαν τις προηγούμενες μέρες:

 

– Ενοποιημένος Οργανισμός του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «Γ. Γεννηματάς» και του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «Ο Άγιος Δημήτριος».
– Ενοποιημένος Οργανισμός του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Ευαγγελισμός», του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Πολυκλινική» και του Ειδικού Νοσοκομείου «Οφθαλμιατρείο Αθηνών»
– Ενοποιημένος Οργανισμός του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «Ιπποκράτειο» και του Νοσοκομείου Αφροδισίων και Δερματικών Νόσων Θεσσαλονίκης.
– Ενοποιημένος Οργανισμός του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «Γ. Παπανικολάου» και του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης.
– Ενοποιημένος Οργανισμός του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Αθηνών «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» και του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης. .
Ενοποιημένος Οργανισμός του Γενικού Νοσοκομείου Αττικής «ΚΑΤ» και του «Εθνικού Κέντρου Αποκατάστασης».
– Ενοποιημένος Οργανισμός του Γενικού Νοσοκομείου N. Ιωνίας «ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕΙΟ» και του Γενικού Νοσοκομείου Πατησίων.

 

Ενοποιημένος Οργανισμός του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης και του Γενικού Νοσοκομείου Διδυμοτείχου.
– Ενοποιημένος Οργανισμός του Γενικού Νοσοκομείου Πύργου, του Γενικού Νοσοκομείου Αμαλιάδας και του Γενικού Νοσοκομείου−ΚΥ Κρεστένων.
– Ενοποιημένος Οργανισμός του Γενικού Νοσοκομείου Μυτιλήνης «ΒΟΣΤΑΝΕΙΟ» και του Γενικού Νοσοκομείου−ΚΥ Λήμνου
– Ενοποιημένος Οργανισμός του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου «ΒΑΡΔΑΚΕΙΟ & ΠΡΩΪΟ» και του Γενικού Νοσοκομείου−ΚΥ Νάξου.
– Ενοποιημένος Οργανισμός του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας και του Γενικού Νοσοκομείου−ΚΥ Κυπαρισσίας.
– Ενοποιημένος Οργανισμός του Γενικού Νοσοκομείου Kεφαλληνίας και του Γενικού Νοσοκομείου Ληξουρίου «Μαντζαβινάτειο».
– Ενοποιημένος Οργανισμός του Γενικού Νοσοκομείου Αττικής «ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ» και του Γενικού Νοσοκομείου Μελισσίων «ΑΜΑΛΙΑ ΦΛΕΜΙΓΚ».

 

– Ενοποιημένος Οργανισμός του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου «ΑΓ. ΠΑΝTΕΛΕΗΜΩΝ» και του Γενικού Νοσοκομείου−ΚΥ Ικαρίας.
– Ενοποιημένος Οργανισμός του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας και του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας «ΚΟΥΤΛΙΜΠΑΝΕΙΟ & ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΕΙΟ».
– Ενοποιημένος Οργανισμός του Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας «ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ» και του Γενικού Νοσοκομείου Δυτικής Αττικής.
– Ενοποιημένος Οργανισμός του Γενικού Νοσοκομείου Άργους και του Γενικού Νοσοκομείου Ναυπλίου.
– Ενοποιημένος Οργανισμός του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου και του Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου «Βενιζέλειο − Πανάνειο».
– Ενοποιημένος Οργανισμός του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς και του Γενικού Νοσοκομείου ΓΝ−ΚΥ Γουμένισσας.
– Ενοποιημένος Οργανισμός του Γενικού Νοσοκομείου Μαιευτηρίου «ΕΛΕΝΑ ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ» και τουΓενικού Νοσοκομείου Αθηνών «ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ».
– Ενοποιημένος Οργανισμός του Γενικού Νοσοκομείου Σπάρτης «Ι. & ΑΙΚ. ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ» και του Γενικού Νοσοκομείου ΓΝ−ΚΥ Μολάων.
– Ενοποιημένος Οργανισμός του Γενικού Νοσοκομείου Βέροιας και του Γενικού Νοσοκομείου Νάουσας.
– Ενοποιημένος Οργανισμός του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών «Ο ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ» και του Νοσοκομείου Νοσημάτων Θώρακος ΝΔ Ελλάδας «Ο ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ».
– Ενοποιημένος Οργανισμός του Γενικού Νοσοκομείου Κοζάνης «ΜΑΜΑΤΣΕΙΟ» και του Γενικού Νοσοκομείου ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ «ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟ».
– Ενοποιημένος Οργανισμός του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου «Ανδρέας Παπανδρέου», του Γενικού Νοσοκομείου−K.Y. Kω και του Γενικού Νοσοκομείου Κ.Υ. Καλύμνου «Το Βουβάλειο».
– Ενοποιημένος Οργανισμός του Γενικού Νοσοκομείου Aιγίου και του Γενικού Νοσοκομείου – Κέντρου Υγείας Καλαβρύτων.