Οι κοινοί στόχοι της Διοικήτριας του Νοσοκομείου Τρίπολης με την Χρυσή Αυγή

27

Αναδημοσιεύουμε το σχόλιο από την ιστοσελίδα ygeianet σχετικά με τους ”κοινούς στόχους”… της Διοικήτριας του Νοσοκομείου Τρίπολης με την τοπική επιτροπή της Χρυσής Αυγής.

Από εμάς απλώς ένα σχόλιο. Η συγκυβέρνηση φαίνεται ότι προκειμένου να επιβάλλει την αντεργατική και αντιλαϊκή πολιτική της δεν διστάζει να συνεργάζεται με την ακροδεξιά για την επιτυχία των μνημονιακών στόχων.

 

Δείτε το σχετικό δημοσίευμα της ιστοσελίδας ygeianet.gr

 

Δεν μας έφταναν τα εκατοντάδες προβλήματα των Νοσοκομείων που κινδυνεύουν να βάλουν λουκέτο, πρόσφατα προέκυψαν και Διοικητές που δηλώνουν ανερυθρίαστα πως έχουν «κοινούς στόχους με τη Χρυσή Αυγή».

Μέχρι τώρα είχαμε το Διοικητή του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ που συνδιοργάνωνε αιμοδοσίες με τη Χρυσή Αυγή. Όμως η Διοικήτρια του Νοσοκομείου Τρίπολης όχι μόνο τον ξεπέρασε, αλλά και βγήκε ανερυθρίαστα να το διατρανώσει δημοσίως.

Τι συνέβη;

Προχτές η Χρυσή Αυγή έκανε αιφνιδιαστική έφοδο στο Νοσοκομείο Τρίπολης (κλικ εδώ) προκειμένου να εξετάσει εάν οι αποκλειστικές νοσοκόμες έχουν νομιμοποιητικά έγγραφα! Την επομένη η Διοικήτρια, αντί να διαμηνύσει στους Χρυσαυγίτες ότι θα τους κόψει τα πόδια αν ξαναπατήσουν για ελέγχους στο Νοσοκομείο, απεναντίας τους κάλεσε σε συνάντηση, μετά την οποία δήλωσε ότι έχει κοινούς στόχους με τη Χρυσή Αυγή!! (κλικ εδώ).

Φαίνεται λοιπόν πως η τρικομματική κυβέρνηση αποφάσισε να κάνει διεύρυνση, ώστε σύντομα να γίνει τετρακομματική. Και η έναρξη έγινε από την εκλογική περιφέρεια του κ. Λυκουρέντζου με πρέσβειρα την κ. Σιουρούνη.

Είμαστε περίεργοι ν΄ ακούσουμε τις εξηγήσεις του υπουργού Υγείας.
…………………………………….
ΔΙΑΒΑΣΤΕ τη δήλωση του Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Αρκαδίας.

Προηγούμενο άρθροΥπ Υγείας: Επιτρέπονται μικροδιορθώσεις στους οργανισμούς αλλα στα πλαίσια των απαιτήσεων της τρόικα
Επόμενο άρθροΜαχητική διαδήλωση ενάντια στο κλείσιμο του 3ου Θεραπευτηρίου ΙΚΑ