Αποκλειστικό! Τώρα Μνημόνια και στα Νοσοκομεία

37

Δεν έφταναν τα μνημόνια με τους δανειστές τώρα το μαύρο μέτωπο της συγκυβέρνησης απαιτεί υπογραφή μνημονίων και στην υγεία.

Όπως αποκαλύπτουμε με τα έγγραφα που ακολουθούν στα Νοσοκομεία έχουν φτάσει τα πρότυπα μνημονίων τα οποία καλούνται να υπογράψουν εκτός από τους Διοικητές των ΥΠΕ οι διοικητές των Νοσοκομείων και οι προϊστάμενοι των οικονομικών υπηρεσιών.

 Δείτε το σχετικό έγγραφο

mnimonio ygeia 1

mnimonio ygeia 2

Σύμφωνα με τις ρήτρες των μνημονίων κάθε απόκλιση από τους προϋπολογισμούς και από τους στόχους θα επιφέρει αυτόματη περικοπή δαπανών.

Την ώρα δηλαδή που ο ΕΟΠΥΥ έχει καταρρεύσει και δεν δίνει φράγκο στα Νοσοκομεία, οι προϋπολογισμοί βρίσκονται εξαιτίας της απουσίας χρηματοδότησης στον αέρα και ταυτόχρονα έχουν κουτσουρευτεί τα ποσά τους σε τέτοιο βαθμό που αν υλοποιηθούν θα κλείσουν νοσοκομεία, ζητά η τρικομματική συγκυβέρνηση σε συνεργασία με την τρόικα και νέες δραστικές περικοπές στις δαπάνες των Νοσοκομείων.

Πρόκειται λοιπόν για μια πρόκληση που δεν πρέπει να την επιτρέψουμε.

Τα Σωματεία η ΠΟΕΔΗΝ η ΟΕΝΓΕ τώρα πρέπει να παρέμβουν για να αποτρέψουν αυτή την καταστροφική εξέλιξη πριν να είναι πολύ αργά.

Αυτά για την ώρα και θα επιστρέψουμε στο θέμα.