Ετοιμάζουν »λουκέτο» στο Πατησίων;

Το μαύρο μέτωπο της συγκυβέρνησης φαίνεται ότι εφευρίσκει διάφορους τρόπους και τεχνάσματα προκειμένου να προετοιμάζει το έδαφος για να βάλει λουκέτο σε νοσοκομεία και συγκεκριμένα αυτή τη φορά στο Νοσοκομείο Πατησίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έφτασαν στη σελίδα μας κάτω από τον κίνδυνο να μπει αναγκαστικό λουκέτο βρίσκονται τόσο η παθολογική κλινική όσο και η καρδιολογική του Νοσοκομείου.

Συγκεκριμένα ο Διευθυντής της Παθολογικής κλινικής που ήταν αποσπασμένος «οδεύει» με απόφαση της ΥΠΕ για τη Θήβα ενώ η δεύτερη παθολόγος πηγαίνει για εξειδίκευση στο Λαϊκό. Επίσης οι ειδικευόμενοι γιατροί βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας διεκδικώντας τα δεδουλευμένα τους. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την αδυναμία εφημέρευσης και τον κίνδυνο από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας το αναγκαστικό κλείσιμο της κλινικής.

Στην ίδια κατάσταση βρίσκεται και η καρδιολογική κλινική που λόγω έλλειψης στελέχωσης και της επίσχεσης εργασίας των ειδικευόμενων δεν έχει γιατρούς να καλύψουν την εφημερία.

Αν λοιπόν οι δύο κλινικές του Νοσοκομείου συνεχίσουν να αντιμετωπίζουν αυτά τα προβλήματα είναι προφανές ότι Πατησίων δεν μπορεί να έχει κανένα μέλλον.

Ύστερα από όλα αυτά είναι προφανές ότι το υπουργείο αφήνει το Πατησίων στην τύχη του προκειμένου να έχει την τύχη των Νοσοκομείων του ΙΚΑ και να οδηγηθεί στο μαρασμό και στο αναγκαστικό λουκέτο.