Σωματέιο Πατησίων: Νεα παράσταση διαμαρτυρίας την Τετάρτη 3/4 στην ΥΠΕ

 

Αγαπητοί συνάδελφοι-σες,  Εδώ και δύο εβδομάδες ο Παθολογικός Τομέας δεν νοσηλεύει ασθενείς και η 1η Υ.ΠΕ. αδυνατεί να βρει Παθολόγο για να διευθύνει το Παθολογικό Τμήμα. Η υπομονή μας έχει εξαντληθεί. Σας καλούμε σε παράσταση διαμαρτυρίας στην 1η Υ.ΠΕ. την Τετάρτη 3/4/13 και ώρα 11:00 και σε Γενική Συνέλευση την Παρασκευή 5/4/13 από ενάρξεως του ωραρίου στο προαύλιο χώρο του Νοσοκομείου μας ώστε να ενημερωθείτε για τις τελευταίες εξελίξεις.

 

 

Για το Δ.Σ.

 

Ο Πρόεδρος                                                                                 Ο Γ. Γραμματέας

 

Ευστρ. Τσελάς                                                                                  Παν. Τσάλλας

 

 

Ακολουθεί Ανακοίνωση Καταγγελια του Σωματείου για το ίδιο θέμα

 

Ανακοίνωση Καταγγελία

ΑΘΗΝΑ 28.03.2013

Εδώ και δύο εβδομάδες την πλήρη δυστοκία μετακίνησης γιατρού επιμελητή Α΄ ή Διευθυντού στην Παθολογική Κλινική του Γ.Ν. «Πατησίων» ώστε να καταστεί δυνατή η νοσηλεία ασθενών στο τμήμα.

  • Απαιτούμε από την Διοίκηση της 1ης Υ.ΠΕ. να αντιμετωπίσει άμεσα το πρόβλημα, και από την Διοίκηση του «Κωνσταντοπούλειου – Πατησίων» να σταματήσει να αδιαφορεί και να κάνει τις απαραίτητες ενέργειες ως ωφείλει.
  • Καταγγέλλουμε κάθε σχέδιο μετακίνησης των ειδικευομένων ιατρών του Παθολογικού Τμήματος (οι οποίοι προς το παρόν βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας) σ΄ άλλα νοσοκομεία για συνέχιση ειδικότητας καθότι κάτι τέτοιο καταργεί ουσιαστικά την λειτουργία του Παθολογικού Τμήματος.
  • Απαιτούμε την άμεση λειτουργία και στελέχωση του τμήματος ώστε να καταστεί δυνατή η εκπαίδευση των ειδικευομένων και τους καλούμε να συμβάλουν στον αγώνα μας.

                                 ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Γ.Ν.Α. «Πατησίων»