Από το κακό στο χειρότερο το νοσοκομείο Λαμίας

Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει το νοσοκομείο Λαμίας. Σύμφωνα με πληροφορίες του lamiastar.gr, πλέον, οι ελλείψεις σε φάρμακα είναι πάρα πολλές, ακόμη, και στα βασικά, όπως είναι τα αντιβιοτικά.

Οι γιατροί έχουν φτάσει σε σημείο να αδυνατούν να προσφέρουν ολοκληρωμένη θεραπεία στους ασθενείς. «Το ότι υπάρχουμε και λειτουργούμε, μάλλον, γίνεται από θαύμα», δήλωσαν κάποιοι από αυτούς στο lamiastar.gr. Επίσης, δεν έχουν υπογραφεί οι συμβάσεις συντήρησης των μηχανημάτων και έτσι όποιο μηχάνημα χαλάει, απλά μπαίνει στην άκρη. Το γενικό μπλακ άουτ καραδοκεί, αν δεν γίνει σύντομα η απαιτούμενη συντήρηση.

Το τραγελαφικό της υπόθεσης είναι ότι, αν και υπάρχουν χρήματα στην άκρη για να περάσει η διοίκηση στην υπογραφή των ενταλμάτων για αγορά υλικών και σέρβις μηχανημάτων, ωστόσο δεν γίνεται καμία τέτοια ενέργεια.

Τα χειρότερα θα έρθουν και στην παιδιατρική κλινική. Τέλος Απριλίου λήγει η σύμβαση του επικουρικού γιατρού-καμία ανανέωση δεν έχει γίνει-, επίσης τελειώνει η απόσπαση του διευθυντή της κλινικής, οπότε και επιστρέφει στην βάση του, την Λάρισα και τι μένει για την παιδιατρική της Λαμίας; Ένας γιατρός.

Επίσης από τους τρεις αναισθησιολόγους, ο ένας συνταξιοδοτείται αυτόν τον χρόνο. Θα μείνουν δύο και αν δεν προσληφθεί τρίτος, τότε θα σταματήσουν τα χειρουργεία στο Νοσοκομείο Λαμίας.

– Αναδημοσίευση από τη σελίδα του lamiastar.gr

– Ο τίτλος δικός μας