Αυτόνομη Παρέμβαση Υγειονομικών: Όλοι στην απεργία και τις κινητοποιήσεις

Η Αυτόνομη Παρέμβαση Υγειονομικών καλεί όλους τους εργαζόμενους στην Υγεία και την Πρόνοια, τους φίλους και τα μέλη της να συμμετέχουν μαζικά και δυναμικά, στις απεργιακές συγκεντρώσεις και άλλες κινητοποιήσεις, που θα ακολουθήσουν τις επόμενες ημέρες εν όψει της ψήφισης του πολυνομοσχεδίου στη βουλή, συνεχίζοντας τον αγώνα ενάντια στις πολιτικές των μνημονίων.

Οι ανακοινώσεις της Κυβέρνησης και του Υπ Υγείας για «λουκέτα» σε Νοσοκομεία με τον μανδύα αλλαγής ρόλου, οι χιλιάδες διαθεσιμότητες –απολύσεις που έρχονται και στην υγεία, τα νέα φορομπηχτικά μέτρα είναι μόνο ένα μέρος της νέας καταιγίδας που έρχεται.

  • Τη Δευτέρα 15/7 Συλλαλητήριο που διοργανώνει η ΑΔΕΔΥ με συναυλία καλλιτεχνών στις 8 μ. μ. στην πλατεία Συντάγματος.
  • Στην 24ώρη πανεργατική απεργία ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ Τρίτη 16/7,ημέρα συζήτησης του πολυνομοσχεδίου στη Βουλή, προσυγκέντρωση των σωματείων στις 11 έξω από τα Γραφεία της ΠΟΕΔΗΝ (Αριστοτέλους).
  • Την Τετάρτη 17/7 ημέρα ψήφισης του πολυνομοσχεδίου συλλαλητήριο διαμαρτυρίας από ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ στη Βουλή στις 7 μ. μ
  • Την Πέμπτη 18/7 τα εκλεγμένα μέλη των ΔΣ των Σωματείων με αποφάσεις ΔΣ να πάρουν μέρος στη σύσκεψη σωματείων στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη που οργανώνει η ΠΟΕΔΗΝ προκειμένου ο αγώνας ενάντια στις απολύσεις, τα λουκέτα και τα νέα μνημονιακά μέτρα να οργανωθεί και να κλιμακωθεί.

Όλοι στον Αγώνα, την Απεργία και τις διαδηλώσεις