Για τη συνάντηση ΑΔΕΔΥ με τον Κ. Μητσοτάκη

30
1ap

Σχόλιο της Αυτόνομης Παρέμβασης

Τα μέλη της Αυτόνομης Παρέμβασης στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ Καλομοιρης Γρηγόρης και Γιώργος Χαρίσης, αρνήθηκαν να συμμετάσχουν στη συνάντηση της ΑΔΕΔΥ με τον Υπουργό Διοικητικής ”Μεταρρύθμισης” Κυριάκο Μητσοτάκη που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 30-7-13, τονίζοντας ότι δεν μπορεί η κυβέρνηση την ίδια μέρα να συγκεντρώνει τον κατάλογο της διαθεσιμότητας απ’ όλα τα υπουργεία και η ΑΔΕΔΥ να συναντάται με τον υπουργό και το γεγονός αυτό να χρησιμοποείται επικοινωνιακά απ’ την κυβέρνηση!

Πολύ περισσότερο που η συνάντηση ζητήθηκε από τον κ.Μητσοτάκη, οποίος επέλεξε και το ταιμίγκ για να φανεί ότι η κυβέρνηση συνδιαλέγεται με την συνδικαλιστική ηγεσία των εργαζομένων.

Για το θέμα έγινε εκτενής συζήτηση στη συνεδρίαση της Ε/Ε της ΑΔΕΔΥ την Τρίτη 30 Ιούλη και παρότι την αντίθεση εξέφρασαν και συνδικαλιστικά στελέχη και της ΠΑΣΚΕ, η συνάντηση αποφασίστηκε με τους ψήφους ΠΑΣΚ – ΔΑΚΕ να πραγματοποιηθεί!

Η Αυτονομη Παρέμβαση τόνισε ότι το μοναδικό καθήκον της ΑΔΕΔΥ είναι η οργάνωση της αντίστασης των εργαζομένων για την ανατροπή αυτής της πολιτικής και της άθλιας κυβέρνησης των μνημονίων και της εκποίησης της χώρας!

Διαβάστε την είδηση από την ΑΥΓΗ: ΕΔΩ