Άδωνις: Οι επαναστάτες κινδυνεύουν με απόλυση

Όπως προκύπτει από το δημοσίευμα του iatropedia σε δηλώσεις του ο Άδωνις Γεωργιάδης στην τηλεόραση του Αθηναϊκού Πρακτορείου εκτόξευσε την απειλή ότι κινδυνεύουν με απόλυση όσοι από τους εργαζόμενους δεν κάνουν αίτηση για επανατοποθέτηση.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ανέφερε «Έχω δεσμευτεί πως δεν θα υπάρξει καμία απόλυση λόγω κινητικότητας, διαθεσιμότητας στον χώρο της Υγείας. Αυτή η δέσμευση ισχύει όσο οι εμπλεκόμενοι τηρούν τις διαδικασίες. Εάν οι εμπλεκόμενοι -αναφέρομαι στους υπαλλήλους που είναι σε διαθεσιμότητα- δεν κάνουν τις αιτήσεις εγκαίρως και κάνουν κάποιου είδους επανάσταση -ας το πούμε έτσι στις διαδικασίες του κράτους- τότε πολύ φοβούμαι ότι αυτοί που τους παρασύρουν σε αυτή την κατεύθυνση μπορεί να τους πάρουν στον λαιμό τους, γιατί όσοι δεν κάνουν τις αιτήσεις τους εγκαίρως κινδυνεύουν να βρεθούν εκτός συστήματος και άρα στο τέλος και να απολυθούν».

Μάλιστα συνεχίζει σύμφωνα με το δημοσίευμα σε ερώτηση ποιος παρακινεί τους εργαζόμενους να μην κάνουν αιτήσεις ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφέρει ότι: « Άπ ό,τι μαθαίνω, είναι κομματικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, τα οποία γυρνάνε τα νοσοκομεία και λένε στους υπαλλήλους να μην κάνουν τις αιτήσεις για τη διαθεσιμότητα και την προτίμησή τους. Όποιος λέει αυτά στους εργαζομένους, τους παίρνει στον λαιμό του».

Φαίνεται ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης εκτός από την καρατόμηση των Νοσοκομείων έχει αναλάβει την τιμωρία τόσο των «επαναστατών» όσο και τω «συνοδοιπόρων» τους…

Η κατάσταση μάλλον έχει ξεφύγει και ίσως ήρθε η ώρα η πρόκληση αυτή, που δεν είναι η μοναδική, να πάρει μια αποφασιστική αγωνιστική απάντηση από τους εργαζόμενους. Ίσως τότε ο Άδωνις Γεωργιάδης και η συγκυβέρνηση αντιληφθεί «τι εστί βερίκοκο…»