Δολοφονία Αριστερού Αγωνιστή από Φασίστες

Φασιστική ομάδα με μαύρες μπλούζες επιτέθηκε μετά τα μεσάνυχτα σε 34-χρονο αγωνιστή της Αριστεράς στην Αμφιάλη στο Κερατσίνι με αποτέλεσμα ένας εκ των φασιστών να τον χτυπήσει θανάσιμα με μαχαίρι.

Ο δράστης, ο οποίος και συνελήφθη, φέρεται σύμφωνα με πληροφορίες περιοίκων να είναι μέλος της Χρυσής Αυγής, ενώ τα κίνητρα της άγριας δολοφονίας υπήρξαν, πάντα κατά τις ίδιες πληροφορίες, αμιγώς πολιτικά.

Η ταυτοποίηση του δράστη υπήρξε απόλυτη, αφού αναγνωρίστηκε από πολλούς αυτόπτες μάρτυρες, ενώ το ίδιο το θύμα ανέφερε το όνομά του, καθώς ξεψυχούσε.

Το θύμα της δολοφονικής επίθεσης πέθανε τελικά στο δρόμο, πριν προλάβει να τον παραλάβει ασθενοφόρο, το οποίο εναγωνίως καλούσαν οι φίλοι του. 

Η φασιστική δολοφονική επίθεση πραγματοποιήθηκε μετά την έξοδο του θύματος και της παρέας του από καφετερία της οδού Παναγή Τσαλδάρη και θαμώνες της καφετερίας αλλά και παρόντες στην επίθεση σημειώνουν, κατά πληροφορίες, περίεργη εμπλοκή αστυνομικών της ομάδας Δίας.

Κύκλοι της Αριστεράς τόνιζαν την ανάγκη να χυθεί άπλετο φως στη στυγερή αυτή φασιστική εγκληματική επίθεση, η οποία, όπως είναι προφανές, έχει τεράστιες πολιτικές διαστάσεις.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, o 34-χρονος αγωνιστής της Αριστεράς ονομάζεται Παύλος Φύσσας, ήταν τραγουδιστής της hip hop και είχε έντονη αντιφασιστική δράση στην περιοχή του Πειραιά.

-Αναδημοσίευση από το iskra.gr