Στην Πρέβεζα αν έχεις τύχη… μπορεί και να σωθείς

Στην τύχη φαίνεται ότι έχει εναποθέσει η κυβέρνηση τη ζωή και την υγεία των συμπολιτών μας στη Πρέβεζα.

Αν λοιπόν όσοι έχουν σοβαρό πρόβληαμ υγείας σταθούν τυχεροί και προλάβουν να φτάσουν στο Νοσοκομείο οι γιατροί που εκείνη την ώρα δεν εργάζονται, βάζοντας πάνω από όλα την ανθρωπιά, μπορεί να σωθεί η ζωή των συμπολιτών μας, αφού το νοσοκομείο μείνει ακάλυπτο αρκετές φορές από βασικές ιατρικές ειδικότητες.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα pameprevezaγια μια φορά ακόμα το Νοσοκομείο βρέθηκε ακάλυπτο από αναισθησιολόγο και δύο περιστατικά από τροχαίο σώθηκαν χάρη στην ευαισθησία ενός γιατρού που προσέτρεξε στο Νοσοκομείο και στην εγρήγορση όλων των εργαζομένων.

Όμως όπως τονίζει η ιστοσελίδα την Κυριακή για μια ακόμα φορά το Νοσοκομείο δεν θα έχει παρουσία αναισθησιολόγου αφού οι γιατροί της ειδικότητας δεν επαρκούν να καλύψουν τις εφημερίες.

Δείτε πως παρουσιάζει το θέμα η ιστοσελίδα pamepreveza

Η τύχη των ασθενών σοβαρών επειγόντων περιστατικών που χρίζουν άμεσης ιατρικής βοήθειας στο νοσοκομείο της Πρέβεζας φαίνεται πως πλέον εξαρτάται από την ευαισθησία και την ανθρωπιά των γιατρών αλλά και του προσωπικού που υπηρετούν στο νοσοκομείο.

Τρανό παράδειγμα η οικειοθελής παρουσία του αναισθησιολόγου κ. Αναγνωστάκη την περασμένη Τετάρτη όταν ενώ δεν υπήρχε εφημερεύων αναισθησιολόγος εντούτοις έφτασε όσο γρηγορότερα μπορούσε προκειμένου να συνδράμει στην αντιμετώπιση δύο περιστατικών σοβαρού τραυματισμού νέων ανθρώπων μετά από τροχαίο.

Ο Διοικητής του νοσοκομείου Πρέβεζας κ. Τζίμας με ανακοίνωσή του εκφράζει για άλλη μια φορά τις θερμές ευχαριστίες στο προσωπικό του Νοσοκομείου γενικά και ειδικά στον Αναισθησιολόγο κ. Αναγνωστάκη Νικόλαο για την επιτυχή αντιμετώπιση δύο τραυματιών που διακομίστηκαν στο Νοσοκομείο Πρέβεζας την μέρα εκείνη.

Να θυμίσουμε ότι και αύριο Κυριακή δεν θα υπάρχει αναισθησιολόγος στο Νοσοκομείο Πρέβεζας.